Un service dotat corespunzator

Orice detinator de automobil stie ca a avea grija de modul in care masina este intretinuta este ceea ce asigura pe termen lung o buna functionare. Ori rezolvi imediat ori te vei lovi de riscul de a avea parte de o situatie cu mult ingreunata ulterior. In orice caz te vei gasi la un service de cateva ori pe an, ca si tu la medic.

Un service bine dotat care tine cont de diversitatea de servicii pe care le poate oferi va avea orice tip de scula de la cric pneumatic la orice piesa minuscula. De fapt cum faci o diferenta intre acestea? Tine cont nu numai de ceea ce iti promite, nu numai de faptul ca prompt iti vor raspunde la solicitarea de a pune un "diganostic" masinii ci de ceea ce service-ul dispune si anume de toate uneltele necesare pentru a putea lucra.

Nu te poti numai un profesionist daca nu pui accent pe toate uneltele necesare. Practic fara unelte esti doar cel care stie insa nu poate face ceva concret; este de la sine inteles ca un service sa aiba in dotarea sa toate uneltele. Si poate ca una din cele mai comune situatii este sa se refuze anumite tipuri de automobile caci nu se dispune de un loc special care sa poata sustina greutatea acesteia, facand anumite misiuni aproape imposibile. Cu alte cuvinte un cric ce se activeaza usor si se utilizeaza fara probleme, cel care face posibila ridicarea oricarui tonaj de automobil.

Printre altele cricul este cel de mare ajutor chiar daca sunt a fi cel de care te poti lipsi. In functie de caracteristicile sale acesta se alege ca si forma de a defini munca facuta. Cu alte cuvinte acesta poate sustine greutati de tone, de la 20 pana la 40, ridicand o masina de orice fel pana la peste 2 m inaltime cat sa faca zona una usor accesibila si usor sa se lucreze.

Daca in timp s-au tot inventat tot felul de obiecte si dispozitive pentru a ne usura viata ceea ce putem face este sa ne adaptam si sa imbratisam astfel de concepte tocmai pentru ca in stil rudimentar nu mai avem acelasi sanse de a munci eficient si rapid. Sporeste modul in care un service poate sa scurteze timpul de munca la o masina, scuteste de pozitii incomode si se afla pe o lista a aparatelor strict necesare- cricul pneumatic este printre altele o dovada ca service-ul in sine este unul care se respecta.

Comentarii