Destinatii ale anului 2014

Inca nu este timpul pierdut pentru a alege un sejur pentru vara lui 2014. Ofertele de last minute sunt si ele destul de apreciate mai cu seama caci acestea aduc si preturi mai mici. In orice caz ne-am dori oricand ceva mai ieftin insa cu suficiente stele cat sa iti permiti un rasfat.

Din topul destinatiilor pentru 2014 se numara:

  1. Capitala Letoniei, Riga. Ai ce sa alegi din acest punct de vedere de vreme ce Riga are si plaja, muzeu in aer liber si preturi destul de bune. Comparativ are preturi asemanatoare cu cele din orasele mari ale Romaniei. 
  2. In Budapesta te poti relaxa cu un buget redus de 100 de euro.Sau cel putin pentru un sejur de 3 zile si 3 nopti cu cazare si transport inclus plus chiar si un mic dejun iti ajung acesti bani. Ori mancarea se pastreaza si ea decenta de pana la 8 euro. In acest sens ti-ai dori sa gusti din delicatelese lor, de la gulas la papricas. Si pe langa toate acestea insula Margareta este una divina unde sa te relaxezi. 
  3. Roma nu este nici ea de neglijat,  un loc complex si plin de istorie. Pastreaza urme ale istoriei, are locuri cu traditie cum este Fontana di Trevi ori Vaticanul. 
  4. Praga sau Orasul de Aur cum i se mai spune este si el locul care ofera numeroase oportunitati de distractie si totul la un pret mic. Te poti rezuma la un maximum de 200 de euro. Cat despre mancare poti alege tavernele unde preturile sunt la vedere oricum. 
  5. Istanbulul are si el oferte ce pot tine de 100 de euro la un pachet cu 3 zile. In aceste cazuri ai parte de mic dejun. Mancarea este acceptabila ca si pret si daca esti si fan fast food cel putin kebabul este delicios de incercat. 


Comentarii