Captain America: The Winter Soldier, actiunea continua

Pentru cei care stiu povestea Capitanului America filmul "Captain America: The Winter Soldier" este o continuare plina de actiune. Asa cum ne-a obisnuit aduce actori precum Sebastian Stan- celebrul actor de origine romana, Chris Evans, Scarlett Johansson  si  Samuel L. Jackson.

Se incadreaza perfect in seria de filme de genul SF, actiune, insa nu ii lipseste nici aventura, evident. De data aceasta este vorba de atacul asupra SHIELD cand Capitanul se vede intr-o dilema totala. Desi curajul nu ii lipseste in prima faza nici nu intelege ce se intampla. Capetenia este atacata in mijloc de zi si cu dotari de inalta clasa. Iar suspansul continua caci aparent acest moare.

Surpriza pentru Capitan si a sa coechipiera Natasha sau vaduva neagra cum ii mai este spus realizeaza ca trebuie sa lucreze pe cont propriu, sa faca fata situatiei deja compromise insa exista si ajutorul celui pe care il credeau mort. Aventura acestora este plina de batai si actiune de natura sa te tina cu sufletul la gura pana la momentul oportun.

In cele din urma bataia extraordinara se da intre Steve si Razboinicul Ghetii, cel care cu o forta extraordinara se lupta cot la cot cu speranta SHIELD de a razbate. Si mai surprinzator este ca adversarul este nimeni altul decat Bucky, vechi coechipier. Insa memoria nu il ajuta. Si finalul este la fel de surprinzator cand se da lupta finala. Din respect pentru cel care este Bucky, din respect pentru ceea ce inseamna de fapt istoria lor Capitanul se lasa invins. Insa este salvat de cel pe care l-a lasat pana la urma sa il bata.

Filmul are si mister si actiune si toate cele care sa te tina captiv in poveste. Un film interesat si ce continua povestea inceputa deja. Nu il rata!

Comentarii