Alege locatia fara retineri- corturile pentru orice tip de eveniment

In ultima vreme parca totul este neincapator. Nu ne mai plac restaurantele caci fara o priveliste care sa avantajeze ne priveaza de minunile naturii. Insa exteriorul simplu nu avantajeaza caci te-ai putea lovi de vreme impredictibila. Tocmai de aceea oferta de inchirieri corturi TentEvent a devenit in ultima vreme solutia pentru cei care isi doresc un eveniment sofisticat.

Nimic nu se compara cu o iesire in natura, sa simti vantul, sa te relaxezi la aer curat. In egala masura se tine cont de gradul de confort in cadrul evenimentului astfel ca un cort inchiriat este solutia care echilibreaza situatia. Cu alte cuvinte ai parte atat de calitatea locatiei cat si de confort. Un cort te tine la umbra, ferit de conditii meteo ce ar putea fi la un moment dat detalii ce iti afecteaza starea de bine. Nu este placut sa fii in soare sau in bataia directa a vantului.

Insa functionalitatea corturilor tine de mai mult si astfel devin ideale cand locatia nu permite un anumit numar de invitati. Sunt locatii ce tin de suflet, de modul in care iti amintesc de anumite momente din viata si nu poti renunta ca acel loc specific sa iti fie gadza pentru un anumit moment din viata. Asa ca pe langa spatiul in sine tine de posibilitatea de a creea pana la urma propria locatie.

In alegerea unui cort pentru un eveniment de orice fel tine cont nu numai de partea practica insa si de ceea ce inseamna stilul. Cu alte cuvinte menirea este aceea de a impresiona si mai mult decat atat de a fi in tema cu evenimentul. Alege sa mergi pe un stil si sa definesti in adevaratul sens al cuvantului ceea ce inseamna evenimentul pe care il planuiesti.

Cand vine vorba de TentEvent corturile disponibile sunt de forme unice si atragatoare, care sa se muleze dupa preferintele pe care le ai. Asadar tine cont de forma stelara, cu un cort Stretch spre exemplu. Insa cand iti doresti ca acel cort sa acopere mai mult tipul Marquee este de ales si asta inseamna posibilitatea de a acoperi totul si cu pereti naturali ce se asambleaza foarte usor prin prindere fara efort. Insa si mai interesant este sa optezi pentru stilul de Dom-uri, imense corturi de forma circulara care creeaza  un impact deosebit.

Cu optiuni diverse in ceea ce priveste tipul de cort in cele din urma tine de o alegere personala, de gust si de partea estetica a cortului ce trebuie sa vina intr-o armonie deplina cu ceea ce se va intampla ca si tip de eveniment. Unele moderne, altele clasice in orice caz orice tip de cort iti ofera posibilitatea de a extinde orizontul, sunt cele care completeaza modul in care poti sa organizezi totul.

Comentarii