Un alt motiv pentru care vei vizita Dubaiul

Dubaiul este una din acele destinatii exotice pe care ti-ai dori cel putin o data in viata sa o alegi. Un loc al lumii moderne unde ai de toate de la plaja si soare la un loc aparte cu o istorie incarcata. Aici se combina lumea veche cu modernul, aici ai parte de o experienta unica.

Dubaiul are cu se se lauda si se pare ca nu se opreste aici. Noul proiect va include un mall care sa depaseasca orice record. Marele avantaj din asta se va lega de modul in care aici temperatura va fi una controlata. Asa ca Dubaiul va fi din nou cu un record la activ, devenind singurul loc din lume cu un mini oras de fapt unde exista temperatura controlata.

Locul in sine va include numeroase hoteluri, zone de interes pentru turisti si chiar si un centru medical dotat la un nivel exceptional, asta pentru a se include si turismul medical printre altele. Se spera ca un astfel de proiect sa duca un val de 180 de milioane de turisti din intreaga lume. Acelasi mini oras va include si teatru si diverse centre pentru diverse evenimente, totul cu un acoperis retractabil. Fara sa fie surprinsi de conditiile meteo turistii se vor putea bucura din plin de vacanta exotica.

Vestile bune continua si din faptul ca Dubaiul se pregateste din nou de o perioada de constructii caci investitorul Mohammed bin Rashid Al Maktoum este dispus sa inceapa proiectul ce a stagnat din cauza crizei. Este vorba de celebrele insule artificiale, cel putin 10 la numar ce se doresc incepute deja anul acesta pentru ca in 2016 sa fie deschis vizitatorilor. Fiecare insula in parte va fi construita de asa natura cat sa fie reprezentativa pentru zona sa. Un adevarat spectacol!

Pana la concretul de a se dezvolta si The Mall of the World Dubaiul ramane insa cu titlurile sale onorante, cu cea mai inalta cladire din lume si singurul hotel cu servicii de 7 stele.

Comentarii