Ce se va intampla in 2025

Cat ne vom folosi de amprente pentru identificare nu mai este o surpriza. Ca ne vom putea teleporta candva si ca robotii devin oarecum cei mai buni prieteni pe care ii avem sunt rand pe rand situatii care sa confirme evolutia. Avem parte de situatii oarecum stranii in ultima vreme insa ce se va intampla in 2025? Iata ce spun cercetatorii americani despre asta:

  • Nu vom mai avea la fel de multe cazuri de dementa. Asta si pentru ca vom avea mai multe modalitati de a combate boala insa si pentru ca multe se vor schimba si astfel oamenii vor constientiza cum sa se fereasca de astfel de cazuri in masura in care tine ceva de alegerile lor de-a lungul tineretii. 
  • Energia solara va fi singura sunrsa de energie in viitor. Acum o privim ca  o alternativa si pentru ca sunt costuri care impun anumite limite insa in viitor asta nu se va mai intampla asta. 
  • Totul digital. Nu trebuie sa ne mai mire ca lumea digitala va pune stapanire pe intreaga existenta. Asa cum spun unii ar trebui sa ne asteptam si la intreaga Africa sa fie digitala. 
  • Analiza si monitorizarea ADN-ului inca de la nastere se pare ca va fi o masura menita sa tina sub o stricta supraveghere modul in care bolile se vor raspandi si pe scurt sa fie istoricul medical al fiecarei persoane in parte. 
  • Cat despre ceea ce acum pare cea mai crunta boala, cancerul, in viitor modul in care se va trata nu va mai fi la fel de greu cu efectele secundare. Este cert ca tratamentele vor fi mai precise, mai avansate si cu mai multe sanse de succes in cele din urma. Nu este un mit ca se va gasi rezolvare pentru orice. 
  • Teleportarea cuantica va reprezenta un interes pentru ceercetatori care vor avansa in studii si in modalitatea de a face acest tip de "transport". 

Comentarii