Quitbit, monitorizarea fumatului

Cei care fumeaza stiu cat este de greu sa se lase de acest viciu. Asta pentru ca de indata ce te prinde nu mai poti decat sa continui sa oferi organismului doza de drog. Sunt o multime de metode care sa te ajute sa te lasi de fumat insa cert este ca multe raman doar mituri.

Quitbit promite sa fie diferit. In aparenta o simpla bricheta insa una cu un mare efect fata de clasicul situatiei. Asa se face ca de fapt ea iti va aprinde tigarile, ciudat, cand se doreste a fi o metoda anti-fumat. Insa la o privire mai atenta iti vei da seama ca te va monitoriza in ideea de a te ajuta sa scapi de acest viciu. 

Un prim pas sa te lasi de fumat este tocmai nevoia de a constientiza ce se intampla si ca ai nevoie de ajutor. Incepi spre exemplu prin a reduce numarul de tigari si astfel sa le numeri la propriu. Este insa destul de usor sa cazi prada viciului si din stresul pe care il traiesti zi de zi sa fumezi fara sa iti mai dai seama la a cata tigara esti. Ei bine Quitbit te ajuta sa le numeri. 

Nu numai ca iti va arata cate tigari ai fumat insa va contoriza si cat timp a trecut de cand ai fumat ultima oara. Un semnal de alarma care sa iti spuna si sa iti arate ca nu este tocmai bine sa repeti obiceiul dupa numai 20 de minute. Ba chiar mai mult decat atat, avand acea senzatie ca ar trebui sa fie cineva langa tine mereu care sa  te avertizeze cand ai depasit o limita bricheta inteligenta numita Quitbit se va bloca dupa un anumit numar de tigari. Ti-ai propus sa fumezi doar 3? Atunci nu spera la indurare din partea ei caci dupa 3 aprinderi nu mai functioneaza. 


Comentarii