Romania si WiFi-ul gratuit

In sfarsit este si Romania intr-un top cu pozitie fruntasa. Clasamentul in ceea ce priveste procentul hotelurilor care ofera WiFi gratuit Romania este pe primul loc, surprinzator surclasand tari precum Australia sau Germania care se afla pe locul 52, respectiv 50.

Hotelurile din tara ofera in proportie de 90% WiFi gratuit. Asta in diverse locatii, chiar daca in unele cazuri pentru conectarea din camera de hotel ar putea sa coste ceva extra. SUA ocupa locul 32, cu 93% in timp ce Romania se mandreste cu cei 99%. Topul continua cu Vietnam cu acelasi procent, Taiwan cu 98%, pe aceeasi lungime de unda cu Cambodgia, Polonia, Maroc si Slovacia. Insa nu foarte departe sunt Japonia si Columbia cu 97%, Muntenegru de asemenea. La sfarsitul clasamentului se afla Austria cu locul 47 si 79% WiFi gratuit, Germania pe locul 50 sau chiar Australia pe 52.

Avantajul de a avea WiFi gratuit tine de eficacitatea cu care se lucreaza, chiar si fiind la distanta de birou putand fi mereu conectat la ceea ce se intampla in lumea afacerilor. Insa mai mult decat atat tine de internetul zilelor noastre care ne face sa consumam ore navigand pentru interes personal. Doar doar vom fi mai mari consumatori de alte servicii, un plus pentru economie.

Insa asta demonstreaza inca o data cat de mult ne bazam si pe internet in viata de zi cu zi. Ajungem sa ne regasim aici chiar si cand vine vorba de un simplu program pe care il cautam. Fie ca este vorba de conturile de socializare fie ca este vorba de programul unui medic internetul este sursa noastra de toate zilele. Bine ca este in mare parte gratuit!

Comentarii