In curand nu vom avea nevoie decat de gesturi

A trecut era in care aveam telefoane mobile cu butoane. Practice insa depasite, am ajuns la cele care la simple apasari pe ecran intreaga lista de aplicatii este disponibila. In viitor insa nu vom avea nevoie nici macar de atat. Ring este accesoriul care face mai multe decat crezi.

Dezvoltat pentru a se conecta la mobil prin bluetooth Ring permite interpretarea gesturilor pentru folosirea mobilului. Pur si simplu desenandu-se in aer poti sa intri in aplicatii, in mail, sa deschizi muzica sau orice altceva ce te-ar interesa pe moment. Un cerc spre exemplu ar putea fi gestul care sa dechida categoria de mesaje. Oricum, gesturile se pot personaliza si un astfel de dispozitiv poate suporta pana la 1000 de gesturi.

Partea mai putin buna tine de faptul ca dispozitivul nu se poate incarca. Si partea mai putin placuta este ca inca nu exista pe piata pentru ca se necesita o suma de 250 de mii de dolari pentru a se fabrica in serie. Cu toate acestea Ring promite multe. Astfel celebra replica din "Lord of the Rings" cu my precious va deveni si mai celebra. Pe cat de simplu de utilizat pe atat de ingenioasa ideea caci o simpla miscare te ajuta sa iti deschizi telefonul si sa il folosesti intr-un mod complex.

Ring reinventeaza controlul telefonului si aduce in prim plan puterea tehnologiei si a inovatiei. Se bazeaza pe senzori si pe puterea gestului. Cat de interesat poate fi asta? Insa probabil va fi si cu un pret pe masura.

Comentarii