Sa vorbim despre intimitati

Romanul este invatat sa taca si sa faca. Cel putin cand vine vorba de viata intimca inca avem de "suferit" de pe urma acelor concepte traditionale; ce se intampla in dormitor trebuie sa ramana acolo caci altfel ne expunem prea mult, spunem prea multe despre noi si devenim fie "goi" fie fara farmec. Principiul dupa care se ghideaza marea majoritate este acelasi de fiecare data insa cu o sinceritate ce iese din comun o jucarie erotica suna tentant.

Cum spuneam, fara prea multa zarva pe acest subiect care in lumina publica inca este un tabu, un magazin cu accesorii erotice este intr-o oarecare masura apreciat. Cel mai mult cand este vorba de unul online. Pentru ca este mai usor; pentru ca nu implica o aparitie de senzatie pe strada palcerii si a pacatului asa cum unii ar spune; pentru ca nu te feresti de ochii curiosi pentru a da fuga dupa colt la acel magazin deocheat. Comod din spatele calculatorului sau al telefonului poti sa comanzi linistit fara ca cineva sa te intimideze, fara ca nici macar o privire sa fie cu tinta spre tine pentru ceea ce alegi.

Sex Shop din Suceava este un bun exemplu in acest sens. Isi respecta clientii asa cum ar face orice magazin respectabil. Isi tine promisiunea si fiecare comanda devine parte din munca sa. Se onoreaza cu aceeasi placere cu care astepti sa primesti produsul ales, cel care de altfel detine cheia succesului, satisfactiei, care aduce o noapte nebuna, o aventura unica.

Si daca te gandesti ca indiferent ca este online tot va trebui sa faci fata unei situatii usor jenante pentru momentul in care vei primi coletul spre exemplu afla ca se pastreaza termeni stricti de confidentialitate. Nimeni nu judeca, nimeni nu cerceteaza, produsul ajunge la destinatie dupa regulile impuse si stabilite inca de la bun inceput.

Ce vei gasi aici? Daca se nimereste sa fii din aceeasi locatie cu atat mai bine. Insa nu numai pentru cei din Suceava se adreseaza. Asta pentru ca vine cu avantajul mediului online care, inca o data, isi demonstreaza utilul in zilele noastre. Un magazin erotic care isi dovedeste apartenenta la domeniu cu fiecare produs. Abordeaza insa un stil usor diferit caci aduce numai produse de calitate insa cu accent pe segmentul de lux. Sunt mai mult decat jucarii pentru adulti, mai mult decat eroticul care reiese din poveste. Toate garantate care sa ofere placere asa cum se promite esti ferit de parti stricate, de o proasta functiune si mai ales de materiale care ar putea sa provoace o alergie.

Cele mai populare, asa cum le considera marea majoritate, sunt vibratoarele. Insa nu si singurele pe care sex shop-ul din Suceava le comercializeaza. Aici vei gasi jucarii pentru amandoi, destintate pentru el pentru ca ea sa tipe de placere sau invers. Fara limite, de o nebunie fara limite te provoaca mai intai sa te defineste pentru ca mai apoi sa descoperi ce iti place si sa alegi acele jucarii erotice pentru adulti care sa satisfaca.

Comentarii