O completare de tinuta, un sacou office

La un moment dat vei experimenta cate putin din toate in ceea ce priveste tinuta ta. Pentru ca te plictisesti, pentru ca incerci sa-ti gasesti stilul, pentru ca sa-ti intaresti ideea ca ceea ce ti se potriveste tine de o anumita categorie sau pentru ca te schimbi si ceea ce ai nevoie este sa gasesti altceva care sa se potriveasca cu ceea ce doresti sa exprimi. Un stil office spre exemplu va fi cel putin o data de incercat.

Gandindu-ne cat de bine se potriveste in diverse cadre si momente nu ai avea de ce sa refuzi. Pentru o femeie un stil office este flatant de vreme ce accentueaza frumusetea sa, venind cu un accent deosebit pe feminitate. Si cel mai frecvent de ales este un sacou ce il vei potrivi unor varii tinute. Segmentul de sacouri de dama devine un interes major mai ales in timpul de tranzitie de la un sezon la altul. Insa sa fim bine intelesi, un sacou completeaza perfect o tinuta.

Pentru ceea ce vei alege se va tine cont probabil de silueta in mod general si liniile de contur in special. In prima faza alegi ceea ce tine de croi, de modul in care acesta te avantajeaza sau nu si apoi de culoare. Stilul sau este pe aceeasi lungime de unda si nu in ultimul rand este de mentionat modul in care il vei asorta. Concret tine cont de aspecte precum:

  • Un sacou negru este mereu la moda, este mereu o optiune buna. Asta pentru ca tine de clasic, pentru ca se combina usor cu varii tinute, pentru ca poate contribui la o iluzie optica care sa te faca mai slim decat esti. De asemenea aceasta non culoare de fapt aduce o usurinta in alegere. La opus un sacou viu colorat sau de orice nuanta ar fi el aduce un plus in imaginea ta, ca si cand te-ar insufleti mai mult. 
  • Sacoul si confortul. Acolo unde linia de contur nu te avantajeaza nu trebuie sa te fortezi sa "incapi" intr-o marime ce o stiai standard pentru tine sau sa alegi din contra, un numar mai mare. Tine de potrivire perfecta caci pana la urma acest articol vestimentar iti va contura sileuta, talia. 
  • Ca tot vorbeam de partea de talie un sacou poate sau nu sa puna in evidenta partea de mijloc. Pentru ca este sexy si marcheaza linia intre partile corpului. Insa din nou vorbim de un look clasic caci in varianta moderna, usor smart  casual are tendinte masculine in lungime spre exemplu. Asta pentru ca depaseste linia simpla si scurta totodata. 
Pana la urma nu este un ghid special care sa te ajute sa alegi un sacou. Se spune ca simti cand ceva este menit sa fie al tau si poate ca si intuitia te ajuta insa clar stilul definitoriu pe care il ai este cel care sa isi spuna cuvantul. 



Comentarii