Nu trebuie sa ratezi...filmele anului 2013

Anul acesta lumea cinematografica va fi zguduita la propriu de filmele anului. 2013 se anunta destul de promitator astfel ca din lista filmelor “de vazut” nu ar trebui sa ratezi unele cotate foarte bine. Actori buni, intriga interesanta, iata un top al filmelor anului:
  1. “Gravity”. Cand spui Sandra Bullock spui film bun. Primul pe lista cu o data de lansare luna aceasta. Este o drama SF in regia lui Alfonso Cuaron, personajul principal si mai exact frumoasa Sandra, se pierde in spatiu alaturi de un alt astronaut; o poveste despre disperarea de a se intoarce cu picioarele pe pamant, la propriu.
  2. “Cloudy with a Chance of Meatballs 2” are data de lansare 25 octombrie. In regia lui Cody Cameron acest film de animatie continua aventura celui care a inventat masinaria care sa produca mancare intr-un orasel sarac, pescaresc. Avand in vedere comedia savuroasa a primei parti din 2009 se asteapta ca povestea lui Flint Lockwood sa fie la fel de captivanta daca nu chiar mai mult.
  3. “Don Juan”. De asemenea un film ce se lanseaza luna aceasta, cu Scarlett Johansson si Joseph Gordon-Levitt si regizat de cel din urma. Trailer-ul promite multe si partea buna este ca devine un film de apreciat atat pentru barbati cat si pentru femei. El, un don Juan desigur, ea o provocare. De la pasiunea pentru filme deocheate si pana la a descoperi mai mult decat preocuparile de cuceritor personajul principal traieste mai mult decat o poveste de iubire. Sincera, realista. Clar, de vazut!
  4. “Diana”. Un film inspirat din viata celei ce a fost Lady D. O poveste de iubire, cu piedici impuse de statutul social, de rangul nobil. Un film ce se va lansa in cinematografe din 10 octombrie in regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts in rol principal.

Sirul filmelor anului 2013 nu se opreste aici. De la “Closed Circuit” si pana la “Thanks for sharing” sunt multe filme ce asteapta infriguratii sa se adaposteasca in salile de cinema. 

Comentarii