Preturi mici insa calitate de un inalt nivel al cutiilor de carton

Se spune ca in viata nu poti sa le ai pe toate. Cand realizei un scop din viata ta constati ca nu e de ajuns, ca vrei mai mult. Asta face pana la urma sa avem mereu un tel; insa cand vine vorba de cutiile de carton Inpack ofera un pachet complet, de la calitate la pret. Unic in misiunea sa si in conceptul cu care lucreaza gama de produse de cutii de carton vine pe masura asteptarilor.

In primul rand, Inpack este producator iar avantajele din acest punct de vedere nu se opresc la o simpla titulatura. Se ofera preturi mai mici tocmai din faptul ca le produce si le comercializeaza. Si pe langa acest lucru ai garantia calitatii. Atunci cand vei achizitiona cutiile de carton venind direct din productia proprie nu vor exista alterari, de transport sau depozitare.

Cutiile de carton sunt realizate din doua tipuri de carton, de tip C3 sau C5, cu 3 respectiv 5 straturi. In functie de necesitate de intrebuintare a cutiilor va veni si selectia cand vine vorba de achizitie. Si ca tip cutiile de carton vin pe diferite dimensiuni si de diferite modalitati de ansamblare pentru ca ceea ce se transporta sau se depoziteaza sa nu fie periclitat. Baxurile sunt dintre cele mai cautate insa in lista de optiuni nu vor lipsi cutiile de carton simple ca si format, cu capac, cele cu separatoare, de tip ladita si nu numai, produse de carton destinate ambalarii de asemenea.

De ce Inpack? Cu o calitate imbatabila a ceea ce se ofera preturile sunt mici, fara rabat de profesionalism. Incepi sa vezi cu alti ochi necesitatea unei cutii de carton cand intr-o situatie concreta iti dai seama ca trebuie sa corespunda ca si marime pentru ceea ce ai nevoie sa depozitezi si mai mutl decat atat sa serveasca in acest scop nu numai de moment; pentru ca orice detaliu conteaza; pentru ca te bazezi pe calitate, pentru ca motivele nu vor mai exista cand o cutie de carton pur si simplu iti va servi scopului si asta se intampla atunci cand tii cont de brand.

Comentarii