Inventii ciudate

Lumea moderna, a gadgeturilor care ne usureaza munca in toate domeniile de activitate surprinde de fiecare data. De la aspiratorul cu functii silentioase la telefone cu senzori exista insa si categorii de inventii care cu amuzament devin functionale insa sunt in egala masura ciudate.

Un prim exemplu in acest sens il reprezinta suportul de hamburger. Si pe aceeasi lungime de unda suportul de pahar sau doza de bere care sa faciliteze aceasta actiunie. Cat de ocupat poti fi incat sa iti trebuiasca un astfel de suport? Desigur ca in timpul unui meci de fotbal, cel mai comun caz barbatii adora ideea de a nu tine un pahar in mana cand entuziasmul situatiei este focusat pe actiunea jocului. Insa pe langa un astfel de caz este greu de crezut ca te poti afisa in public cu un astfel de accesoriu.

Mergand mai departe, untul cel putin dimineata intins pe paine este un deliciu in micul dejun. O inventie ciudata in acest sens este cea a "batonului", untul sub forma de pasta exact ca un baton de lipici. Poate parea insa si practic pentru ca nu vei consuma mai mult decat este necesar. 

Cum suna pantofii cu toc si..roti ajutatoare? Pe acelasi principiu al bicicletei pentru cei mici pana cand echilibrul este ceea ce se doreste o astfel de inventie pentru pantofii cu toc este ceea ce ai purta? Poate in intimitatea casei, indiferent ca a merge pe tocuri este totusi o forma de a manifesta frumosul si talentul. 

Contrar a celor pana acum cand vine vorba de spatiul de depozitare pe cat de ciudat pe atat de practic este sa faci din treptele casei un mic dulap. Desi unele absurbe unele inventii ciudate au adus bani frumosi. De exemplu patura Snuggie a devenit foarte populara de indata ce a aparut pe piata. Si este doar o patura insa care nu iti limiteaza miscarile indiferent ce ai face si iti aduce acel confort pe care il cauti cand vrei sa te invelesti. Ciudat, nu ai putea prefera un pulover? 

Comentarii