Frumusetea doare...plasturele pentru slabit

Se spune ca "baba la frumusete sufera" si cum pentru fiecare in parte exista o diferenta de perceptie pentru ce inseamna o limita in asta chirurgia plastica este un domeniu intens exploatat, dincolo de eforturile pe care le impune. Pe langa partea financiara este si cea de determinare si disponibilitate de a trece printr-o perioada de transformare.

O ultima "fita" pentru cele care doresc sa slabeasca este plasturele care desi suna banal ca si metoda in prima faza vei fi surprinsa sa afli ca este vorba de unul care se implanteaza chirurgical. Cu nu mai putin de 6 necesare cusaturi pentru ca plasturele sa fie atasat practic pe limba desigur ca nu este o procedura care sa excluda durerea. Intr-un mod concret cum actioneaza acest plasture? Pentru ca in urma "implantarii" limba este o zona sensibila nu se vor putea consuma alimente solide. Devine greu de mestecat de aceea chiar si marea tentatie de a manca ceea ce duce la ingrasare se exclude.

Cu o lista mai scurta a ceea ce se poate consuma, toate de natura lichida, pierdera in greutate va fi un proces imediat ca si rezultat, garantandu-se de pana la 14 kilograme pierdute. Insa pentru ca este o metoda destul de dureroasa si care aduce un efect atat de rapid se poate folosi doar pe termen scurt, de o luna.

Ca orice alta interventie implementarea unui astfel de plasture aduce nu numai disconfortul ci si durerea, limba umflata insa in acelasi timp garanteaza efectul. Nikolas Chugay, cel care a inventat aceasta metoda spune ca nu duce lipsa de cliente in ciuda aparentelor. Si pana sa te gandesti daca vrei sa slabesti in acest mod intervine desigur partea financiara insa si cea de ordin psihologic. Nu vei putea rezista tentatiei de a manca pentru a ajunge in punctul sa devii conditionata de un plasture?

Comentarii