Un moment de rasfat, un loc de relaxare- cabinele de dus de inalta clasa

Desi multi sunt cu gandul ca un dus dureaza doar cateva minute grija pentru un astfel de moment vine cu o necesitate de detasare, de relaxare. Unii canta, altii fac planuri, unii suspina altii se gandesc la ce urmeaza...nu te-ai gandit niciodata la importanta cabinei de dus din acest punct de vedere? Desi un detaliu se doreste ca dusul sa nu se rezume doar la cateva minute, ci sa capete valente pentru tine.

Din grija pentru toti cei care prefera rasfatul si calitatea, din grija pentru detalii si redefinirea placerii unui dus am creat pentru voi cabine de dus de calitate. De la caz la caz vei descoperi ca ceea ce tu defineai pana acum a fi o cabina de dus nu se compara cu variantele noastre moderne.

Concret, cabinele de dus sunt variate. Cu functii suplimentare care sa imbunatateasca timpul petrecut la dus, cu mici placeri pentru tine, cu usurinta de a combina palcerea cu nevoia fiecare dintre ele defineste ceea tu ai ca si standard. Varietatea nu este numai in ceea ce priveste tipul de cabine ci si pretul acestora. Dimensiunile difera si ele pentru ca decizia clientilor va depinde si de spatiul dispus. Avem tot ceea ce ti-ai putea dori, tot ceea ce credeai ca este doar un vis. Luxul isi spune cuvantul.

Dotarile sunt dincolo de cele standard.Cu temperaturi reglabile, cu lumini care sa invaluie totul intr-o experienta menita sa relaxeze mintea si trupul, dus mobil acestea sunt doar cateva din rasfatul cabinelor noastre de dus. O baie de aburi, o moment in care sa fredonezi melodia favorita caci ai conectare la CD sau posibilitate de a asculta radio, cu telefon in cabina de dus ce ai putea sa-ti mai doresti?

Cui ne adresam? Desigur pentru toata lumea cabinele noastre de dus vin cu standardul de calitate care nu numai promite avantaje ci real le are. Suntem alaturi de cei care au pretentii, care vor sa se bucure de partea moderna, imbunatatita a cabinelor. Cu ajutor in ceea ce priveste trasportul, ne vom asigura de montaj pentru ca tu sa te preocupi doar de nerabdarea de a testa. Si pentru ca ceea ce oferim nu tine doar de aceste aspecte avem grija de partea de service in caz de nevoie si oferim o garantie care se extinde de pana la 2 ani pentru fiecare cabina de dus in parte. Calitatea este imbatabila iar serviciile ireprosabile.



Comentarii