Supa de rosii pentru primavara asta

Ce sa mai gatim primavara asta? ma intreb. Am aflat ca supa de rosii este sanatoasa si usor de facut. Cu toate acestea, pana ce o sa putem face supa de rosii cu rosii adevarate mai este, dar folosind rosiile in suc propriu, din conserve, putem ajunge sa facem cea mai buna si cea mai cremoasa supa de rosii. Ea este ideala primavara si este foarte usor de facut.
Pentru aceasta supa cremoasa de rosii vom avea nevoie de trei linguri ulei de masline, doua cepe, o bucata de telina, 4-5 morcovi, trei cartofi, 500 de grame de rosii in suc propriu, trei linguri de pasta de rosii, o cana de lapte, o bucatica de unt, trei linguri cu smantana, o lingura de cimbru uscat si trei frunze de dafin.

Prin urmare, simplu si cu putine ingrediente putem face cea mai buna supa crema de rosii, pe care sa o consumam intr-o zi insorita de primavara.
Si avand in vedere ca noi, femeile, in aceasta perioada incepem sa constientizam ca ne-am ingrasat si ne dorim sa slabim, sau macar sa ne mentinem greutatea actuala, o supa de rosii cred ca este foarte buna. De c ear fi buna? Pentru ca nu are foarte multe calorii, e delicioasa si, nu in ultimul rand, e sanatoasa.

Spor la gatit si mai ales, la mancat cu pofta!

Comentarii