Sucul de rosii, bun pentru detoxifiere


Cu toate vrem sa ne punem pe slabit, acu ca se apropie primavara. Dar eu una de exemplu nu stiam ca sucul de rosii poate ajuta la eliminarea toxinelor. Sucul de rosii poate fi cumparat din comert, dar pentru cele dintre voi care sunt mai harnice, au reusit sa isi faca singure acest suc cu rosii din propria gradina.
Prin urmare puteti folosi acest suc pentru voi si nu doar pentru a gati mancare. Prin urmare puteti sa faceti o cura de detoxificare, inainte de a aparea pe piata salata verde, ceapa si ridichile de luna,  care sunt adevarate delicii ale inceputului de primavara. 

Sucul de rosii reprezinta avantajul de a pastra compozitia bogata a tomatelor din care a fost preparat. Astfel,  acesta contine foarte multe substante nutritive, cum ar fi vitamica C, minerale, 
fibre si  licopen. 

Licopenul se gaseste de obicei in fructele si legumele de culoare rosie si este o substanta din categoria carotenoizilor, care are  proprietati antioxidante. Licopenul previne si chiar trateaza totodata numeroase afectiuni ale organismului.
Pentru a-ti asigura necesarul de vitamina A si C e nevoie sa consumi aproximativ unul sau doua pahare de suc de rosii pe zi, totodata ajutand si la intarirea sistemului imunitar. 
In acelasi timp, pectina din sucul de rosii actioneaza ca o perie pe interiorul unei sticle, impotriva toxinelor ce s-au acumulat in zona intestinala.
Asadar, nu va ramane dec at sa fiti frumoase si sanatoase!

Comentarii