Service Auto ARAD

AutoService International 2005Vă prezint Service Auto Arad, o companie înfiinţată în anul 2005 care oferă servicii auto complete.

Indiferent de problema autoturismului dvs. service-ul auto din Arad vă garantează calitate, profesionalism şi preţuri rezonabile.
O să enumăr serviciile la care puteţi apela oricând aveţi nevoie:
1. Reparaţii Mecanice (Sistem de rulare, Sistem de franare, Instalatii de alimentare, Reparatii la suspensii, Reparatii la suspensii),
2. Reparaţii Electrice (Electromotoare, Alternatoare, Sisteme de iluminat, Semnalizari, Intretinere baterii si acumulatori, etc.)
3. Diagnoză (ABS, Instalatie clima, Instalatie aprindere, Instalatie Alimentare, Senzori, etc.)
4. Tinichigerie (Vopsitorie, Polisare, Antifonare, Lucrari de sudura(oxiacetilenic, argon, etc.), Redresari si centrari a a elementelor de rezistenta, etc.)
5. Staţie ITP (Inspectie tehnica la autoturisme si autoutilitare cu masa maxima autorizata pana la 3.5t
Statia ITP dispune de: elevator 3000kg, analizator gaze, stand de franare, aparat de reglaj faruri
etc.)
6. Alte servicii (Instalare GPS, Incarcare instalatie clima, Vulcanizare si echilibrare roti, Montaj inele de alimentare, Monataj alarme, inchidere centralizata, siteme de sunet, etc.)

Pentru toţi cei ce deţin un autoturism doresc o cât mai bună funcţionare şi doresc să fie "răsfăţată" cu cele mai bune servicii auto, eu vă recomand Service Auto Internaţional.
Oferă-i maşinii tale cele mai bune servicii.


Date de contact şi adresă:
Campul Linistii, nr. 1, Arad
Telefon: 0257 212 995
Fax: 0257 212 959

Comentarii

Florin a spus…
Am auzit numai lucruri de bine de ei.