Server VPS de la MxHost

Vă prezint MxHost, un site care oferă servicii web de înaltă calitate şi accesibile oricui, în funcţie de necesităţiile fiecăruia. 

Compania este pe piaţă din 2004 iar în momentul de faţă găzduiesc peste 7000 de site-uri din diferite domenii, iar la conducere se află o echipă tânără definită prin profesionalism şi valori.
Totodată au parteneriate solide cu ROTLD , Microsoft , Axigen Mail, R1Soft Backup, GlobeSSL.

Ce servicii puteţi alege de la ei?
  •  Servere dedicate şi VPS (Virtual Private Server)
  • Înregistrare domenii (.ro, .com, .info, .eu, etc.) şi Găzduire Web
  • Servicii personalizate (E-mail business, Certificate SSL)
Vreau să pun accent mai mult pe oferta pe care cei la la MxHost o au începând cu luna februarie 2012 , şi anume servere VPS la preţuri foarte mici. 
Când zic preţuri mici mă refer la preţuri "intrate la apă", deoarece încep de la 7,95 Euro/lună pentru care primeşti 1024 MB memorie burst, 512 MB memorie garantată, CPU Burst 6 core 3,2 GHz, spaţiu alocat pe server 40 GB, trafic alocat lunar 500 GB şi o interfaţă de administrare.
Sunt 5 tipuri de unde puteţi alege, în funcţie de necesităţiile şi bugetul dvs. 
Indiferent de tipul de VPS ales, comanda dvs. va fi activată imediat.

Administrarea serverului VPS se va face prin intermediul unui panou de control SolusVM.
Auxiliar, în cazul în care nu aveţi cunoştinţe de administrare, MxHost oferă şi servicii de management server. Aşadar, nu este neapărat nevoie să ai cunoştinţele necesare, sau dacă nu ai timpul necesar pentru administrare cei de la MxHost o să răspundă prezent atunci când aveţi nevoie de serviciile lor.

Alte avantaje care le găsesc la MxHost?
1. Un serviciu de support cu o uzabilitate foarte bună unde găseşti mai multe tipuri de a comunica cu echipa tehnică. Poţi să comunici prin chat (live), poţi să trimiţi un ticket sau poţi să-i contactezi telefonic. Totuşi, unele probleme au răspunsuri gata oferite într-o bază Întrebări Frecvente.
2. Plăţiile se pot efectua prin transfer bancar, depunere numerar la banca, paypal, moneybookers şi prin card online.
3. Am totul la îndemână: de la înregistrarea domeniului şi găzduire, la servere dedicate şi VPS, Certificate SSL şi colocare servere, asistenţă online şi servicii de management.

Asta înseamnă pentru mine servicii web complete şi de calitate. 
Ce este important şi aş dori să menţionez, este faptul că MxHost deţine propriul centru de date şi are o experienţă de peste 7 ani (vezi al doilea paragraf) pe piaţa de găzduire web din România.

Vă recomand cu încredere MxHost şi mai ales vă invit să profitaţi de oferta de servere dedicate şi VPS.

Comentarii