Articole recomandate - (2)

Dacă eşti blogăr, recomandă-mi articolul tău aici sau pe @OigenShow.
Dacă eşti cititorrecomandă-mi un articol care ţi-a plăcut, aici sau pe @OigenShow.

Pentru astăzi vă recomand zece articole pe care le-am găsit interesante, şi unele dintre ele recomandate.

1. Încep cu C.T. Doare care tratează în articol un subiect interesant, şi anume mentalitatea de pe mess şi din social media într-un articol intitulat Ce faci?
2. Cristi Rârâitu' ne prezintă un mini-clip artistic cu Alicia Keys. O voce excepţională.
3. Iculici are toate motivele să fie supărată. Şi după cum zice ea: C-"Aşa-i românul".
4. Mi-a recomandat cineva pe domnul Gigealitatea cu un articol scurt pe doi, părerea mea. Adio Recesiune! Să trăiţi bine!
5. Ok. "Call me" cum vrei să mă "call" dar Revict are un articol-video de nota 9.99. Nu dau zece că se supără restul. Ce înseamnă să fi chinez? Nu ştiu. Dar ce înseamnă inovaţie şi tehnologie chineză? Vedeţi în Asta-i cea mai tare chestie!
6.Miss & The City-Urban Princess ne introduce în realitate (asta e crunt pentru noi) şi ne prezintă cele 5 etape prin care trece un om înainte să meargă într-un loc mai bun.  Deci: Paint, Despair & Other Drugs (Titlul seamănă cu cel al filmului Love&Other Drugs )
7. Glappy ne-a obişnuit cu articole straşnice. Arta e artă. Iar muzica e muzică. Iar arta şi muzica, îmbinate se transformă în stand-up comedy cu articolul Rodney Carrington-Show them to me
8. "Cugetări Stocate" ne aminteşte că Campania continuă. E vorba despre un proiect umanitar. Suţin şi eu cum pot, măcar promovându-l.
9. Cartim ne încântă cu un articol interesant şi personal. Vă invit la o ceaşcă de cafea sau ceai şi să citiţi Preotul catolic, pisica şi eu
10. Silence Blog scrie cu greutate. Serios acum. Citiţi Artileria grea şi o să înţelegeţi de ce.


Vă aştept cu comentarii, păreri, opinii, recomandari. 

Comentarii

Lillee a spus…
merci pentru sustinere, orice gest este de apreciat. :)
Cristi a spus…
Eu vreau sa recomand articolul lui Lillee(Cugetari stocate) care se numeste: Campania continua. Este vorba despre un proiect umanitar derulat si cu ajutorul unor elevi de la o scoala din Constanta.
Lillee a spus…
@Cristi: multam pentru recomandare. Esti un dragut. O singura corectare: scoala este in Pipera ( Ilfov ) langa Bucuresti. Eu sunt din Constanta, corect, dar fratele meu mai mare ( automat si Dimitri, fiul lui ) locuiesc in Bucuresti. :)
Cristi a spus…
Mea culpa, Lillee! Cunosc bine Pipera! :D
Bogdan Vasiliu a spus…
Ce tare chestia asta cu Articole recomandate. Bravo! Daca o sa continui, o sa+ti faci foarte multi prieteni. Trust me!
klausen a spus…
Multumesc mult pentru link ! :)
Raman dator ...
Cristina Cioba a spus…
aw, multumesc din suflet!!!:)
cartim a spus…
Multumesc , nu m-am gandit ca voi scrie despre asta vreodat si cu atat mai putin sa fie si un articol dat spre recomandare.

Multumesc Oigen :P