Am devenit mai câcăcioşi

Faţă de acum 10 ani când aveam un consum de 1.5 kg de hârtie igienică pe cap de locuitor, anul trecut s-a înregistrat 3.4 kg hârtie igienică pe cap de locuitori. Potrivit unor surse care nu le voi dezvălui din motive de securitate, românii nu mai sunt aşadar atât de constipaţi ca acum 10 ani.Se vehiculează că am putea deveni un popor de câcăcioşi diareici, însă nu am baze solide să fac această afirmaţie.

Topul câcăcioşilor şi consumatorilor de "fund-papirus" sunt germanii care folosesc doar 14 kg de hârtie igienică pe cap de locuitor. Aproape de 5 ori mai mult ca românii. Aşa că ne putem bate cu pumnii în piept şi în stomac că sunt alţii cu maţul mai subţire ca al nostru.

Preşedintele organizaţiei H.A.R.T.I.A (Headquarterul Aromân şi Român al Traficului de Igienă Anală) domnul Bucurici Marcel Guzanu a avut bunăvoinţa de a ne răspunde la câteva întrebări:

Eu: Domnule Bucurici, odată cu creşterea consumului de hârtie igienică se vor defrişa şi mai multe păduri?
El: Din cauza cererii prea mari şi a consumului în continuă creştere , pădurile noastre ar dispărea în 4 luni de zile. Aşadar am trecut pe o nouă tehnologie pe bază de uraniu şi plutoniu. Am numit-o hârtia nucleară.
Eu: Există riscul iradierii rectale dacă ne ştergem la fund cu hârtia-nucleară?
El: Spălăm de reziduri hârtia cu apa minerală din Bucovina astfel riscul contaminării se reduce la 0.00001%. În schimb s-au înregistrat unele cazuri de fruncuri anale, iritaţii iar la o singură persoană i-a crescut un şarpe Boa din fund. Încă nu am elucidat misterul.
Eu: Concret, suntem câcăcioşi?
El: Da
Eu: Ok
El. ?!?!
Eu: Mulţumesc pentru timpul acordat!

Acest articol este un pamflet. Orice asemănare între faptele reale şi cele prezentate în articol sunt pur întâmplătoare. Neg orice acuzaţie care mi se aduce privind defaimarea popoarelor (român şi german) din text.

Comentarii

Bogdan Vasiliu a spus…
:)) Bun pamfletul, dar totuşi, atât de căcăcioşi încât să dispară pădurile în 4 luni de zile? :))
Anonim a spus…
Ceea ce inseamna ca lumea mananca și traieste mai bine ca acum 10 ani.Si se mai spune ca o ducem rau.