Mesaje de Craciun si Anul Nou

Acum in prag de sarbatoare am facut o selectie a mesajelor de craciun si anul nou astfel incat urarile pentru 2010 sa fie cat mai frumoase. Va invit sa alegeti un mesaj si sa-i faceti o urare zdravana celui drag voua. Sper sa va fie util.



La multi ani 2010. La multi ani tuturor, va doresc un an mai bun, care sa va aduca sanatate, bucurii si succes pe toate planurile. Cele mai calduroase urari din partea lui Oigen.

MESAJE DE CRACIUN AMUZANTE

1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!
2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.
3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit
4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu' si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!
5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
6. Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
7. Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI
8. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
9. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
10. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!
11. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara ? ...Ni se trage de la vin...
12. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!
13. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

Mesaje Poezii de Craciun si Anul Nou

mesaj pentru Mos Craciun
De Craciun este bine sa fim toti cu sufletul curat, sa nu existe in inima noastra nici un pic de ura, sa ne rugam cu toti la bunul Dumnezeu sa ne de-a sanatate, bucurii, multa fericire alaturi de ce-i dragi.
Si acum am un mesaj pentru Mos Craciun:
Mos Craciun cu barba alba
Mos Craciun cu traista plina
Vechi stapan atat de darnic
Al copilariei mele
Sa cobori si-n seara asta
Sol batran de ganduri bune
Toti te asteapta acas' la mine
Dute, Dute Mos Craciune!

La Multi Ani!
Colind Curat,
Brad Luminat,
Mos Bogat,
Craciun Luminat,
Gand Implinit,
An Nou Fericit!
La Multi Ani!

Sa te umple cu noroc
"Unii spun ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si o sa vina,
Sa-ti aduca in pumnii lumina,
Langa brad si langa foc,
Sa te umple cu noroc."
Craciun Fericit!

Va urez
Va urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

DIN SUFLET
Nu.ti urez decit sa ai parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.

poveste de iarna
Sa ninga frumos, poveste de iarna
Tot ce e bun peste noi sa astearna
Va fie Craciunul bogat luminos
Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Felicitare
Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Daruri
MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului.

Craciun fericit!
Odata cu venirea frumoaselor sarbatorilor de iarna iti urez un Craciun fericit, sa ai parte de fiecare clipa de fericire si sa te bucuri la maxim de acest an nou ce va urma. CRACIUN FERICIT !!!

Urare pentru tine
Pe la colturi unii spun,
Ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si c-o sa vina,
Sa-ti aduca-n pumni lumina,
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!

urari
Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Sarbatori Fericite!!!
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

sarbatorile vin!!
Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .
Cu dragoste,

CRACIUN FERICIT
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Fie ca binecuvintarea Domnului sa se rasfringa asupra ta si a tuturor celor dragi tie.

Sa aveti pasii calauziti
In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!

Gand aproape de Craciun!
Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

Craciun fericit!
Sa aveti un nou an fericit, cu multe bucurii si mult noroc!

Belsug de binecuvantari!
Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!

Frumoasele sarbatori ale iernii
Fie ca Sfintele Sarabatori ale Craciunului sa va aduca pace in suflet si sa va lumineze chipul de fericire. Sa va aduca numai impliniri, sa aveti parte de cadouri neasteptat de frumoase de care sa va bucurati impreuna cu cei dragi! Sa va fie casa casa si masa masa!!! "SARBATORI FERICITE"

Aho, aho
aho, aho, anul ce vine
sa aduca pentru tine
bucurii in cele toate
mult noroc si sanatate!
Craciun Fericit!

happy hollydays
In aceasta sfanta noaptre de vis in care s-a nascut Hristos, iti doresc sa fii fericit si bucuros alaturi de cei dragi tie. Fie ca aceasta seara sa-ti aduca toata bucuria din lume si sa-ti implineasca toate dorintele.

Mesaj de craciun
Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)

Calda speranta
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!!!

De Craciun
Deschide-ti sufletul si primeste urarile mele cele mai bune!

Urari de Craciun
Va doresc, cu ocazia sarbatorilor de iarna, tot binele din lume, multa sanatate, ca fara ea nu se poate, bani multi, dorinte implinite, mese bogate, dragoste si iubire fata de cei dragi si apropiati, pace, prosperitate. intelepciune.

Craciun Fericit
Fie ca Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Nasterea Domnului sa va aduca fericire in case si caldura in suflete.
Craciun Fericit si Pace!

Craciun
Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT!

SARBATORI FERICITE
Iti doresc sarbatori fericite si un an bun in care sperantele sa ti se indeplineasca.

Magia Craciunului
In aceasta sfanta zi, iti doresc sa fii iubita
Alaturi de cei dragi, sa fii foarte fericita.
Sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu e numai unul,
Ce vegheaza asupra ta, si-ti daruieste Craciunul.
Sa petreci cum se cuvine, cu mici si mari,
Sa ai parte de noroc si-un sincer ,,La Multi Ani!"

Mos Craciun
Cine este Mos Craciun?
Este iubirea ce o oferim celor dragi de Sarbatori, este painea oferita saracilor, este dragostea indreptata catre copiii orfani, ...este intelegerea celor din jur, ...este un zambet oferit familiei , ...Mos Craciun suntem noi.
Sarbatori Fericite!

Melancolii
Fie ca inima ta calda sa topeasca zapezile iernii, iar sloiurile de gheata sa se transforme in lacrimi cristaline de fericire, alinand prin lumina si dragoste sufletele cuprinse de melancolia sarbatorilor de craciun

Din inima...
Printre scanteieri de argint isi fac loc gandurile mele de departe...
...sa va aduca Craciunul liniste, bucurie si multa dragoste iar Anul Nou sa paseasca cu dreptul in casa voastra!
La multi ani!

Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite si La multi ani!

O imbratisare
Sper ca iarna asta va fi asa cum iti place tie: cu ninsoare, cu o casa plina de lume, cu bradul de Craciun impodobit. Sa te bucuri de aceste sarbatori si de ceea ce iti ofera viata. Iti urez cele mai fericite sarbatori si multa sanatate si iti trimit imbratisare de departe!

Veselia sarbatorilor
Fiecare fulg de nea aduce cu el veselia sarbatorilor de iarna si bucuria de a fi alaturi de cei dragi...

Un Craciun de vis
De Craciun sa fim mai buni, sa fim mai atenti si mai iubitori, sa fim mai aproape de cei dragi, sa ne bucuram de ei, sa ii iubim si sa fim iubiti.

Craciun fericit!! Un Craciun de vis!!

Felicitare
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie!

Sarbatori fericite
Lustruieste-ti ghetele si poti sa mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Sarbatorile de iarna sa vina doar cu zambete si voie buna... Sa le imparti apoi in stinga si in dreapta. Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!

Un Craciun perfect!
De Craciun as vrea sa pot sa am curaj sa fiu eu insami, sa pot sa spun cuiva ce simt, sa adun fulgi de nea si sa desenez cu ei si apoi sa ascult vantul suierand un colind cu glas de copil, sa las stelele sa ma adoarma numarandu-le, sa ma asez langa brad si sa-mi miros anii, iar in final sa adorm si sa simt ca e liniste in suflet, liniste in ganduri si cineva care sa intelega cum sunt.
Va doresc sa aveti:Colind Curat,
Brad Luminat,
Mos Bogat,
Craciun Luminat,
Gand Implinit,si un Craciun Fericit!!!

Urare!
Se scutura din nori,de sinte sarbatori,povesti cu ingerasi,pentru copii poznasi,povesti cu sfinti parinti,pentru copii cuminti.

Fulgi de nea
Fie ca fulgi de nea sa va aduca cu ei
= fericire [asemenea fericirii copiilor cand se joaca in zapada]
= bogatie [atata cata zapada se asterne pe pamant]
= puritate si bunatate,
iar sufletul sa va fie bun si usor[asemenea unui fulg de nea]
= iubire [asemenea unui fulg care se topeste in sarutarea pielii]

LA MULTI ANI !si pupici dulci la toti

Iisus din Nazaret
Azi cand Iisus din Nazaret a coborat din nou pe pamant,va doresc un craciun luminos si multa pace sufleteasca.Bucurati-va de revenirea Mantuitorului care se coboara pentru noi in fiecare an si de bucatele care el ni le daruieste.Craciun Fericit!

Fulgi de nea
Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de zapada intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! Sarbatori fericite!

Aripi de ingeri
Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta!

Spiritul Craciunului
...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste

Urare
Ridica-ti fruntea ta CRESTINE
Azi catre RASARIT,
Si-n casa CANDELA SA ARDA
Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!

Craciunul este minunat
Asteptam cu drag Craciunul! Este o sarbatoare minunata! Mai ales copiii care asteapta cu drag sa vina Mos Craciun sa le puna cadourile sub bradul cu beculete si globuri; mai vine si zapada care se asterne ca o plapuma rece, dar frumoasa, unde copiii fac Omuleti de Zapada. Sa aveti un an nou fericit! Sarbatori Fericite!

Adevaratul sens
Deodata simti ca nu mai esti...un Tu simplu...ci o persoana complexa si total diferita de cea pe care o cunosteai, esti invaluit de o atmosfera divina ce se invarte ca o ceata rece in jurul fiintei tale. Nu realizezi ce se-ntampla...dar stii ca e ceva minunat!
Te hotarasti sa deschizi ochii si vezi un brad inalt cu globuri divers colorate, vezi cadouri numeroase si o masa plina cu gustari alese. Probabil nu vezi nimic din toate acestea. Doar o camera goala, pustiita iar in mijloc troneaza o crenguta simpla de molid. Pentru un moment devii trist dar...te uiti mai atent si cercetezi locul de parca nu ai fi la tine acasa...ci intr-un loc total strain tie. Privesti in continuare si deodata Il vezi: e Hristos! Te imbratiseaza parinteste si iti ureaza "Craciun fericit!".
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Cracinului, sa deschidem larg bratele si sa-L primim pe Hristos cu a Sa lumina divina! Toate cele bune!!! Craciun fericit!

Sarbatori Fericite!
Fie ca Minunatul Spirit al Sarbatorilor de iarna sa te insoteasca mereu, sa te protejeze, sa te vegheze si sa te lumineze. Craciun Fericit si un An Nou minunat, plin de Lumina si Iubire!

Parte de toate
Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze.
CRACIUN FERICIT!

Decor in alb
Decor in alb,
Nameti si ger...
Colind la geam,
Colind in cer...

An dupa an, veac dupa veac, Sarbatorile de iarna, care cuprind intreg Pamantul cu frumusetea si vraja lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toti copiii Sai.
Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Srabatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug.
LA MULTI ANI!!!
SARBATORI FERICITE!!!

Craciunul aduce magia sarbatorilor
Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!

Colinde de Craciun
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.
"La Multi Ani"
Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!
"La Multi Ani"

Iubitului asteptat
O noapte si-o iubire magica doar pentru tine, o calatorie pan-la stele si-napoi si dragoste in fiecare globulet din pom, pentru urmatoarele 365 zile viitoare...
La multi ani!

Senzatii de craciun!
Stelute argintii coboara acum din cerul inghetat, cazand lin pe pajistea amintirilor de Craciun din copilarie.
Focul arde zglobiu incalzindu-mi inima, colindele imi suna dulce in urechi. Mirosul cozonacilor si al bradului din coltul odaii inunda casa iar febra sarbatoriilor de Craciun imi umple sufletul de sarbatoare.
E scenariul unui craciun traditional.A cest scenariu e TOT o senzatie, miros, note muzicale.
Va urez tuturor o senzatie, un miros si note muzicale de Craciun fericit!

In prag de sarbatoare
Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.
Sarbatori fericite!

Departe de casa!
In preajma srabatoriilor de iarna, cand fulgi de nea bat pe la ferestre, iar copiii colinda din casa in casa cu clopotei si zurgalai fermecati, rasunand din vocile lor colinde miraculose, eu imi fac simtita prezenta cu sufletul si gandul catre voi toti dragi mie urandu-va traditionalul "La Multi Ani!

De Craciun
Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

Judeca cu inima
Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult. Nasterea Domnului inseamna totul pentru mine si ne face ca pentru o clipa sa ne lepadam de hainele existentei noastre stramte si sa judecam cu inima. Acest exercitiu eu mi-l impun in fiecare zi si anul acesta am sa intampin Craciunul intr-un fel deosebit: sper, mai curata si mai buna. Si sper ca acest Craciun sa ma duca pe drumul cel bun, alaturi de cei dragi.
Un Craciun fericit tuturor!!!

Sarbatori fericite tuturor!
Cu ocazia sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si fie ca Mos Craciun sa treaca pe la fiecare dintre noi si sa ne aduca ceea ce ne dorim. De asemenea va doresc si un An nou prosper si fie ca in noul an sa va indeplineasca toate dorintele, iar visele sa devina realitate.
Craciun fericit!
La multi ani!

Craciun fericit !
Craciunul este sarbatoarea bucuriei, cand toti redevenim copii, pandind pe Mosul la fereastra si sacul lui cu bucurii! De-ati fost cuminti sau nu, asta doar Mosu` stie, secretul este intre voi si el, dar iti doresc atata fericire, cat sa cuprinda intregul cer ! CRACIUN FERICIT !!!!

Sarbatori fericite!
"Sarbatori fericite!"&"La multi ani!" multa bafta in noul an, multa sanatate si sa ai parte de tot ce iti doresti!

MOS CRACIUN
Mos CRACIUN bate la usa/Scoate mana din manusa/Si va da din palma lui/Darurile cerului/Langa brad si langa foc/Sa va umple de noroc!

Iarna
De sfintele sarbatori doresc tuturor multa, multa sanatate, fericire, noroc in toate, o masa imbelsugata, bani si
La multi ani!

Buna dimineata la Mos Craciun
Cristalul risului nevinovat de copii se aude din coliba incalzita cu lemne din firful muntilor pina in vila cu menajera din mijlocul Bucurestilor. Risul, caldura si dragostea celor apropiati ni le dorim nu numai in pragrul sarbatorilor ci si luni cind desteptatorul suna la sase dimineata, si marti cind platim nota de plata de la telefon, si miercuri cind seful e nemultumit si joi cind suntem deprimati si vineri cind stam in canapea si rontaim ultima bucatica de ciocolata si telefonul nu suna si simbata si .............si duminica........
Dar azi nu-i o zii ca oricare, AZI e CRACIUNUL si toti suntem bucurosi si binecuvintati. E cald si bine in casa, toti suntem adunati in sufragerie, miroase a sarmale si cozonaci, si sa nu uitam prajiturile facute de mama, ah...cite bunatati, si toti sunt asa veseli. O zi perfecta.
Si pentru ca e perioada urarilor....asta iti urez eu tie: sa te bucuri in fiecare zii cu familia si prietenii, sa te rasfeti cu mincaruri bune sa nu trebuiasca sa te trezeasca desteptatorul, sa vorbesti gratuit la telefon, seful sa te aprecieze la adevarata valoare, sa fii multumit de tine si sa ai o stare euforica, invitatii la petreceri sau de ce nu la o cina in doi la restaurant sa primesti in fiecare saptamina.....si luni..si marti...si miercuri...si joi...si vineri...si simbata..si duminica.....
Buna dimineata,o noua zi minunata a inceput, deschide ochii,....simti aburul cafelei facuta de iubit...SAVUREAZA.

Stralucire
...va doresc sa puteti trece mai usor peste nerealizari, sa reusiti sa uitati uratenia lumii, sa aveti dorinta de a va darui, fara rezerve si conditionari, tuturor celor ce au nevoie si de a avea puterea de a straluci precum steaua Craciunului Sfant.

Ziua eternitatii
Timpul se scurge incet, incet si lasa in urma amintiri placute. Noi oamenii ar trebui sa fim mai ingaduitori si sa ne bucuram de clipele petrecute. Mai este putin si vine Craciunul, o zi a eternitatii. Sa lasam deoparte tristetea, sa ne bucuram cu totii. Cu mici, cu mari, tineri si batrani, sa dam dovada ca suntem romani. O zi de neuitat sa fie pentru toti,Pentru parinti, copii, bunici si nepoti. Sa stim sa pretuim aceasta sarbatoare, Alaturi de cei dragi!

Craciun de basm
In magica seara de ajun mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va imbalsameze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul.
Craciun Fericit.

IUBESTE
IUBESTE!!
Cred ca mai mult de atat nu trebuie spus... DRAGOSTEA e indelung rabadatoare, e plina de bunatate; acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul; dragostea nu va pieri niciodata... iubeste, asadar si bucura-te de acest Craciun sfant si minunat.

Vraja de iarna
Sa ninga peste tine cu binecuvantari albe si dragostea mea sa-ti impodobeasca bradul!
La multi ani!

Mos Craciun
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Felicitare
Fie ca toate visele pe care le fauresti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca iar drumul strabatut pentru realizarea lor sa-ti aduca bucurie in inima iar in casa iti doresc sa ai fericire si belsug!!!!
LA MULTI ANI SI sARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!

o adevarata sarbatoare
A venit Craciunul!!! S-a indreptat cu pasi repezi...a venit..ma simt fericita, insa, cand vad colindatorii in pragul usii, bucatele pe masa, cand Domnul ne pazeste, cand mos craciun bate la geam...ma gandesc la cei din jurul meu...care...nu au o casa...dorm pe unde apuca, nu au ce manca, iar pentru ei, Craciunul e o zi ca oricare alta...si imi doresc ...k intr o zi, sa nu mai existe atata saracie, rautate, si pentru toti, CRACIUNUL, sa fie cu adevarat o sarbatore!!

Urare de Craciun
Viata sa iti fie
Numai bucurie
Sfanta Sarbatoare
Numai inaltare
Anul care vine
Numai roduri pline(in dragoste;))

Mos Craciun falimentar
Mos Craciun falimentar

Mos Craciun e suparat ca-i de criza afectat,
Sania-i la inregistrat,taxa auto s-a triplat,
Renii banca i-a luat ca lizingu-i neachitat.
Si s-a dus la magazin sa ia cadouri din plin,
Si aici s-a incurcat ca viza n-au acceptat.
Chiar si-OBAMA ia urat :
Poti sa vi si pe la noi daca te-nbraci in negroi,
Ca la anul care vine mincam albii pe paine .


P.S : nu lasati criza sa ne fure CRACIUNUL

Privind in inima
Craciunul e momentul in care privim in inima noastra si ne aducem aminte de toti cei pe care ii iubim si suntem legati de ei. Si tu esti printre ei,de aceea iti doresc un Craciun Fericit!

Speranta
Asa cum zapada se asterne in lung si in lat si este alba, pura, asa sa va fie gandurile voastre si dorintele curate.
Nasterea lui Iisus este cea mai mare sarbatoare, aduce cu ea speranta, bucurie si dragoste! Insusi Dumnezeu ne-a facut cel mai frumos dar lasandu-l pe FIUL SAU drept exemplu pentru noi. CERETI ORICE DUPA PLACUL LUI SI VI SE VA DA!OFERITI CE E MAI BUN SI VI SE VA DA INMIIT!

Craciun
Fie ca acest Craciun sa invaluie in sufletul tau numai iubire pe care s-o daruiesti prietenilor tai. Sa traiesti acest Craciun cu inima pentru ca astfel pruncul sa se nasca si in sufletul tau. Sarbatori fericite si La Multi Ani.

Vorba buna
Sarbatori vesele si imbelsugate alaturi de cei dragi! Poate vine la tine Mosul anul asta, ca prin zona noastra sunt nameti, polei si chiciura si ajunge mai greu...
Si daca vine puneti o vorba buna si pentru mine! Ma cumintesc pana la Craciun!Promit!
Corina

Viata e frumoasa...
Viata e frumoasa, sta in mainile noastre sa ne fie mai bine. Fie ca spiritul Craciunului sa ne mangaie inima, sa ne descreteasca fruntile, sa ne aduca iubire sa ne lumineze mintea pentru a ne face viata mai buna.

CRACIUN FERICIT
Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

Departe de cei dragi
Atunci cand esti departe de cei dragi,
Si in icoana vie a inimii ii porti,
Le doresti ca gandurile bune sa ii calauzeasca,
Si le urezi si in acest an,
Un Craciun Fericit cu sufletul curat!

Pentru tine !
Odata cu venirea sarbatorilor de iarna, cu multa bucurie in suflet ii cer lui Dumnezeu sa-ti implineasca toate visele, sa ai parte numai si numai de bucurii, sa-ti domneasca linistea in suflet, sa fii alaturi de cei dragi si sa-i ajuti pe cei care au nevoie de tine.
Acest mesaj este pentru tine prietene, iti multumesc ca ai fost alaturi de mine cand am avut nevoie de tine si nu uita ca Dumnezeu vede tot si rasplateste.

O urare de Craciun din suflet!
Pentru omul mare din tine: Craciun fericit, si un an nou - ca de obicei :) - mai bun decat toti cei dinainte! Iar pentru copilul din tine: nu uita sa te speli pe dinti, sa te joci in fiecare zi in aer liber, sa te uiti cu atentie la ceilalti, si sa visezi! Nu e nimic mai trist decat tristetea unui om vesel! Un batranel cu chipul drag a sosit la tine in prag. Sa nu-l gonesti, e Mos Craciun si iti aduce un an bun. "La Multi Ani!"

Am pornit sa iti colind
Am pornit sa-ti Colind de Craciun
Sa iti cant in Ajun
Bucuria s-o simtim si pe Isus sa-l cinstim.
La Multi Ani cu Sanatate sa va dea D-nul de toate si in anul ce-o sa vie mult mai multa bucurie....

iubire... pace... credinta... lumina...
In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...

Tu ma faci fericita
Craciunul perfect: noi doi, impodobind bradul verde in globuri si beteala aurie precum dorintele noastre; puiul la cuptor, sarmalele si cozonacul ne incanta gusturile; vinul cu scortisoara ne incalzeste mintiile; si cadouriile... ce poti sa iti doresti mai mult? Dar nu uita: chiar si daca am trai in frig si saracie, chiar daca nu am avea de Craciun aceasta bucurie, tu esti pe veci iubirea mea, fericirea pe un colt de stea! Nu stiu cui sa-i multumesc... lui Mos Craciun sau Dumnezeu, dar sunt fericita ca esti doar al meu!

de la mine pt tine
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI!

Sarbatori pline de dragoste!
Azi mosul a plecat in cursa cea mai lunga din an. Iar pana la sfarsitul acesteia a promis sa treaca si pe la tine, sper sa ajunga cat mai repede si sa te bucure cum nu a mai facut-o niciodata.

Craciun
Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire. Sa nu uitam ca Isus s-a nascut... oare si in inima ta?

Impodobirea bradului
Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca linistete si pace in suflet. Ganditi-va ca atunci cand va impodobiti bradul de Craciun, impodobiti ieslea cu paie umede si galbene in care s-a nascut Iisus Hristos. Fiecare casa poate deveni o iesle in care Mantuitorul se naste. Sarbatori fericite!

Cel mai frumos cadou
Cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi esti tu! Nu esti frumusetea unui trandafir, linistea unui amurg sau mirosul unui crin. Esti mai mult decat toate acestea. Esti tot ce-mi doresc. Te iubesc!

Urare de pe-un fulg de nea!
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN-PLINUT!!!!!!
La multi ani!

ho ho ho!
Sa ai parte de tot cee e mai frumos pe lume, de iubire si sanatate!
Iti doresc ca viata ta sa fie plina de flori si culoare, iubire si sarbatoare!
Iti doresc ca Mosul sa iti daruiasca ceea ce vrei tu!

mos craciun
Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.

Craciun Fericit!
Fie ca amintirea acestui Craciun sa-ti aduca in suflet multa caldura. Sa ai partea numai de bucuri si impliniri alaturi de cei dragi. Sper ca ai fost cuminte si Mosul va veni si la tine. Craciun fericit!

SARBATORI FERICITE !
Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni, alaturi de care sa treceti fericiti si sanatosi pragul ANULUI NOU.
VA DORIM DIN TOATA INIMA UN CRACIUN FERICIT, LINISTE SI ARMONIE ALATURI DE CEI DRAGI.
LA MULTI ANI!

Propun si o felicitare la categoria "craciu" cu Jasmina Maria, un an si 8 luni, fericirea vietii noastre.
Multumim mult.
Fam.Mandici

Sa ninga! de craciun:)
Poate va ninge de sarbatori, sa fie totul feeric, sa simt atmosfera de sarbatoare si iubire. Sarbatori fericite

Un an binecuvantat
Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat!

Unui prieten din copilarie
Tii minte ziua de ajun in care colindam tot satul prin nameti pana-n brau si numaram imbujorati colacii capatati de pe la sateni? Il asteptam pe Mos Craciun si n-aveam nici o grija. Iti urez sa retraiesti de sarbatori un strop din starea aceea de copil fericit si sa astepti cu aceeasi incredere ce-ti va aduce Anul Nou!

Viseaza
Cand ti-e somn gandestete la bine ....cand dormi viseaza bine ....cand te trezesti gandestete la bine ...daca totul merge rau....zambeste! Maine poate fi si mai rau! De sarbatori gandeste pozitiv alaturi de cei mai buni prieteni

Impreuna de sarbatori
Haideti sa fim impreuna de sfintele sarbatori sa ascultam cu drag colindatorii, sa ne incalzim impreuna la gura semineului, sa mancam colacei si sa -l asteptam pe Mos Craciun!!
SARBATORI FERICITE!

Sarbatori Fericite
Fie ca Sarbatorile de Craciun si Noul An sa va umple inima si casa cu bucurie, sanatate, noroc, prosperitate si progres, sa va aduca realizarea celor mai dragi dorinte.... La multi ani!

Dragul meu
Sa vina mosul la tine sa-ti aduca fericire, sa vina cu sacul plin sa-ti aduca un maslin, sa vina cu pace in casa, sanatate si mireasma!!! Sa ai parte de iubire, sa nu uiti ca tin la tine, esti prieten de o viata, te pup dulce la "mustata". Iti doresc sa sarbatoresti cu drag aceasta luna minunata!!!

O ce veste minunata!
Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri !!

bucurie
Bucuria vine din suflet si din lucrurile marunte! Fie ca lumina si caldura Sfiintelor Sarbatori sa va patrunda in case si inimi! Craciun fericit!

Amintirile raman
A inceput sa ninga. Un fulg in palma mi-a cazut. S-a topit usor. La fel si sarbatorile trec dar amintirile raman asa ca de Sfintele sarbatori va urez cu multa dragoste si cu multa caldura tot ce e mai bun.
Sper ca Mos Craciun sa vina cu sacul plin cu bunatati. Tot ce e mai bun si sarbatorile sa va gaseasca alaturi de cei dragi.

Zambeste si tu
Zambeste si tu in Ziua cea Sfanta cand Pruncul Iisus iti lumineaza viata cu bucuria Craciunului si ofera zambetul tau celor care plang si sunt tristi.
Sarbatoarea Craciunului sa-ti aduca in suflet tot ceea ce se numeste implinire, iar inima sa-ti cante de iubire.

De Craciun iti doresc...
De Craciun iti doresc sa fii fericita si iubita... alaturi de mine!

moshulica
Mosu' s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani. La multi ani!

Sarbatori
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, in special, iti doresc multa sanatate, impliniri pe toate planurile, zile senine (si la propriu si la figurat), prosperitate, pace si numai ganduri bune.

CRACIUN FERICIT!
In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...

De Craciun
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra ta si a tuturor celor dragi tie

Plina de vise
Stiu ca in aceasta perioada a anului te incearca sentimente de bucurie, de dragoste, la fel ca si pe mine de altfel; poate ca aceasta este perioada cea mai frumoasa a anului, plina de vise pentru anul urmator, sperante de mai bine si multe bucurii.
Eu iti doresc din toata inima sa fii iubit(a), fericit(a) si optimist(a) in orice situatie.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!

Iubirea
Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoara suava aducand cu ea marea bucurie a nasterii Mantuitorului.
Va doresc ca acesta mare sarbatoare sa va aduca fericire in suflet, lumina in priviri, si multa iubire!

Caldura miracolului
In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Comentarii