Mesaje de Craciun si Anul Nou (2)

Acum in prag de sarbatoare am facut o selectie a mesajelor de craciun si anul nou astfel incat urarile pentru 2010 sa fie cat mai frumoase. Va invit sa alegeti un mesaj si sa-i faceti o urare zdravana celui drag voua. Sper sa va fie util.



La multi ani 2010. La multi ani tuturor, va doresc un an mai bun, care sa va aduca sanatate, bucurii si succes pe toate planurile. Cele mai calduroase urari din partea lui Oigen.

Mesaje de Craciun si Anul Nou

Fulg de nea
Cu fiecare fulg de nea/Un strop de fericire,/Cu fiecare Sfant Craciun /Un car de implinire.

CRACIUN FERICIT!
Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT !

colind pentru un suflet trist
Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie!
La multi ani!

SARBATOAREA CRACIUNULUI
Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.
CRACIUN FERICIT

Cum sa fie Mosu'
Sa ai parte de un Mos Craciun tanar si viguros :)))!

Mai aproape de Dumnezeu
De Craciun sa ne bucuram pentru Sfanta Nastere a Domnului nostru Iisus Hristos si sa incercam sa fim mai buni, crezand,chiar si pentru o clipa, ca astfel ne aflam mai aproape de Dumnezeu.

Craciun Fericit!!!
La caldura sobei ascultand colinde simtim cum in sufletele fiecaruia creste ultima farama de copil in seara Sfantului Craciun! In lumina lumanarilor, sub bradul verde a mai ramas speranta unui an mai bun! Craciun Fericit!!!

Liniste in suflet
Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

Pe la geamuri...
Pe la geamuri sunt stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e in coltul lui, mosul e la treaba lui sa ne fie noua bine iata si CRACIUNUL VINE. Sarbatori fericite!

urari din inima
Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!

craciunul
Frumusetea Sarbatorilor de Iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi.
Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

de Craciun...
...va doresc sa va eliberati de murdaria unui an intreg, sa va despovarati de uratenia lumii, sa aveti puterea de a aduce vindecare si pace tuturor celor ce au nevoie si sa va oferiti, pur si simplu, celor din jur, neconditionat, luminand asemeni stelei Craciunului Sfant. Un La multi ani din suflet si Sarbatori asa cum va doriti.

Sfanta seara de Craciun
Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun.
Ca-i mai Sfanta decat toate,
La multi ani cu sanatate!!!

Craciunul!
Mesajul divin al ingerilor impreuna cu glasul sfant al colindatorilor sa va aduca: pace,liniste sufleteasca si multa sanatate. Craciun Fericit!

pentru un prieten foarte drag
Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa.

Sper de asemeni, sa ai parte de prieteni, familie, cat mai multa zapada si cat mai multe bucurii Craciunul acesta si ca anul viitor sa fie plin de fericire si de succese.

Urare
Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Sa va umple de noroc
pe la colturi unii spun, ca o sa vina Mos Craciun, sa va aduca in pumn lumina, linga brad si linga foc, sa va umple de noroc, sa fiti fericiti, La Multi Ani!!!!!!

Craciunul e magnific
Mirosul de brad si cozonac dau tonul marii sarbatori a craciunului, e minunat. Toti parca sunt mai buni, mai deschisi la suflet si chip. Darurile si urarile asteapta cuminti sub brad seara ajunului. Sa fim mai buni si mos Craciun nu va uita de noi indiferent de statut. La Multi Ani.

Iubitului meu
Tu insemni pentru mine ceea ce se semnifica bradul pentru Craciun. Ai verdele ce inseamna viata. In privirea ta eu gasesc acele lumini care ma transpun intr-o atmosfera de sarbatoare, iar Dumnezeu te-a impodobit cu toate culorile curcubeului cerului meu. Pentru mine TU esti CRACIUNUL!

Urare de Craciun
Langa bradu-mpodobit
mosul iarasi a venit
si ne-aduce-n traista lui
tot ce e frumos si bun
fericire, sanatate
mult noroc si spor la toate
mese pline cu bucate
pruncul sfant sa creasca mare
lumina ocrotitoare
sa avem, sa ne-nsoteasca
norocul sa ne tooot creasca!

craciun fericit
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI!

"La Multi Ani!"
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos. "La Multi Ani!" Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie. "La Multi Ani!" cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun si a Anului Nou primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!

Craciunul
Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie... ofera mai multa bunatate... uita greselile nevinovate... si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta... Craciun Fericit alaturi de cei dragi...

Pentru tine
Iti urez sa ai un Craciun cu zapada din belsug, cu brazi cat mai colorati, mese cat mai bogate, iar Mos Craciun sa fie cat mai generos, pentru ca acest Craciun sa fie unic intre toate, ca si cum tu ai fi sarbatoritul... si totul se pregateste pentru tine, copii canta pentru tine, brazii, casele si strazile se ornamenteaza pentru tine luminile toate se aprind pentru tine... pentru ca Pruncul Iisus s-a nascut pentru tine, oricine ai fi tu...

mosu`
Dragii mei,yete ca veni si asteptatu' Craciun!!!!Va doresc sa avetzi parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosu' sa va aduce tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire!!Sarbatori Fericite!!!!

Vestea cea mare
Colind e sufletul meu in zbor,
cu aripi grele de zapada,
inima-mi este taina si vis,
asteapta vestea cea mare,
Domnul pe pamant sa se coboare.
Il asteptam de mii de ani
si iata sosit-a ceasul,
bucuria nu-mi mai incape in piept,
bucuria imi inunda glasul!
Sarbatori fericite!

Sarbatori Fericite!
Sarbatorile de iarna sa te gaseasca in cele mai frumoase clipe ale vietii tale, care sa nu se mai sfarseasca pana la anul care vine.

Comentarii

Cadar Katalin a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cadar Katalin a spus…
FIE ca fulgi de nea;
ce vor cadea din cer,
in noaptea asta Sfanta,
sa se transforma in stele!
Iar lumina lor sa patrunda
in sufletul tau, si sa ai…
un Craciun Fericit!
Cadar Katalin a spus…
Urare de Anul Nou



Înţelepciunea să îţi poarte

paşi, pe drumul speranţei

spre bogăţia sufletească,

fără să te împiedici de

nefericire şi regretele să

îţi umbrească viaţa în

Noul An!



30.Decembrie.2009