Viteza a curmat povestea de dragoste a doi liceeni

Două vieţi au fost curmate brutal la numai 19, respectiv, 18 ani, din cauza vitezei şi inconştienţei. În loc să se pregătească de bacalaureat şi să profite de frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiau de mai bine de un an, cei doi şi-au îndurerat pe vecie familiile.

Doi tineri, Alexandru (19 ani) şi Loredana (18 ani), din Dragăşani, au sfârşit tragic după ce maşina lor s-a făcut zob la impactul cu un pom. Se pare că se luaseră la întrecere cu şoferul unui bolid, dar când acul vitezometrului a ajuns la 130km/h (viteza la care a fost găsit kilometrajul blocat), tânărul s-a pierdut şi a ieşit de pe carosabil.

Culmea, acum un an de zile cei doi au avut un alt accident pe aceeaşi şosea. Nici atunci nu a mai rămas mare lucru din automobil, au povestit prietenii lor, dar au avut zile şi au scăpat cu bine. Din păcate n-au învăţat nimic din acea întâmplare. Acum n-au mai avut nicio şansă la impactul nimicitor.

Trist nu?

Comentarii

Anonim a spus…
Sincer va spun ca pot sa jur ca a fost vorba de alcool in sangele soferului ptr ca totusi 130km/h nu este o viteza chiar asa exagerata,si eu am condus si cu mai mult,chiar mult mai mult da nu eram baut asa ca va dau un sfat....spune-ti nu alcoolului la volan.Axxel