ŞOCANT! Şi-a masacrat familia după ce a rămas şomer!

Teama şi disperarea i-au întunecat judecata unui bărbat de culoare din suburbiile Los Angeles-ului, după ce el şi soţia sa au fost daţi afară de la spitalul unde lucrau. Omul şi-a împuşcat cei 5 copii, toţi sub 10 ani, soţia, şi apoi s-a sinucis, nu înainte de a trimite un fax de două pagini, către o televiziune, în care îşi explica gestul.

Imediat după primirea scrisorii de adio au fost anunţate autorităţile, dar, până au ajuns, toţi membrii familiei Lupoe erau deja morţi. Poliţia susţine că motivele au fost "condiţiile economice grele" şi lipsa unui venit în familie.

În faxul trimis televiziunii, Ervin Lupoe (40 de ani) acuză un om din conducerea spitalului unde lucrau că i-a sugerat să se sinucidă şi că n-ar fi trebuit să fie niciodată angajat. El s-a plâns sindicatului, dar singura urmare a fost concedierea sa şi a soţiei. În aceste condiţii disperate cei doi au ajuns la concluzia că e mai bine să-şi pună capăt zilelor, alături de cei 5 copii, pentru a nu ajunge să fie crescuţi de nişte străini.

Poliţiştii au rămas şocaţi când au ajuns la locul măcelului. "Cu siguranţă gestul său a venit ca urmare a condiţiilor grele în care trăiau. În cei 32 de ani de carieră nu am mai văzut aşa ceva", a declarat şeful poliţiei locale.

Comentarii