Magda, faţă-n faţă cu detectoru' de minciuni


Magda Ciumac a fost testată, ieri, cu detectorul de minciuni de specialiştii de la Poliţia Capitalei în controversatul caz al răpirii acesteia. Zeci de minute, bruneta de la OTV a răspuns întrebărilor pregătite de anchetatori.

Oamenii legii au vrut să afle cu ajutorul poligrafului dacă tânăra spune adevărul atunci când îl acuză pe Tolea Ciumac, soţul cu care se află în divorţ, că la începutul acestui an a răpit-o şi a sechestrat- o timp de zece zile într-un apartament din comuna ilfoveană Voluntari. Potrivit unor surse, poliţiştii care se ocupă de caz ar fi avut mari bătăi de cap, ieri, cu Magda Ciumac, care s-a plâns continuu că nu se simte bine, că este ameţită şi că se află încă sub puternica influenţă a presupuselor efecte traumatice ale răpirii.

La finalul testării cu cântec, oamenii legii ar fi ajuns la concluzia că rezultatul acestei expertize, care nu este considerată probă în instanţă, nu este concludent. Tocmai de aceea, Magda a fost anunţată că va fi chemată, din nou, să repete testul.

În urmă cu o săptămână, Tolea, care neagă că ar avea vreo legătură cu dispariţia Magdei, a fost şi el testat cu detectorul de minciuni şi, potrivit unor surse, ar fi trecut această probă.

Comentarii