Concurs - Adobe Tutorialz

Vrei sa-ti faci un site dar nu ai un domeniu? Inscriete la acest concurs si poti castiga un domeniu .info! Cea ce trebuie sa faci este foarte simplu.

Pentru bloggeri:
- Un review de minim 15 randuri.

Pentru webmasteri:
- Banner 468×60 in header

*Cei care nu detin un site sau un blog pot face reclama pe messenger, dar trebuie sa dovedeasca ca au dat mass sau au la status site-ul.

Durata concursului este de 30 zile

Pentru inscrieri:
ID Messenger : concurs.photoshopfan
Mail: micutzu.clau@rocketmail.com

* Castigatorul va fi anuntat live de catre Oigen si va aparea pe acesta pagina!

Concursul se desfasoara pe site-ul : Adobe Tutorialz

Review site by Oigen:

Site-ul Adobe Tutorialz, fost site cu tutoriale photoshop care a avut succes vad ca s-a redeschis cu o tema atragatoare. Este simplu, nu are o multime de lucruri care sa impiedice incarcarea cu probleme a acestuia. In dreapta se afla logo-ul site-ului care nu am ce comenta despre el, e foarte frumos si expresiv realizat. Toate aplicatiile se afla in dreapta jos, binenteles doar cele mai utile pentru consumatorul de informatie care acceseaza site-ul. In dreapta sus gasim, o casuta pentru cautare, headerul este in format din tutoriale, informatii despre site, sectiunea brush, o sectiune atragatoare concurs unde se vor desfasura o multime de concursuri pe viitor precum am fost informat de catre adminul site-ului si in final sectiunea Contact unde puteti sa luati legatura cu adminul site-ului pentru informatii suplimentare sau pentru " internet bussiness". Un site foarte util, avand in vedere ca Adobe are o gama larga de programe, si sunt sigur ca majoritatea detinatorilor de calculatoare folosesc cel putin 2-3 programa Adobe. Il recomand cu incredere. Despre partile negative nu am ce sa zic, ca nu exista stiu doar ca vor aparea imbunatatiri constant.

Comentarii

Anonim a spus…
M-am inscris si eu la concurs. Cel mai bun sa castige. Bafta