Servicii de masaj erotic de lux la un salon din București și anume Salon Artemis

Servicii de masaj erotic de lux la un salon din Bucuresti


Prin tehnicile speciale de relaxarea a mușchilor, masajele sunt opțiuni tot mai dese pe care oamenii le iau în considerare când vine vorba de timp de calitate. Anticelulitice, împotriva vergeturilor, cu pietre, cu diferite creme și loțiuni parfumate, acestea sunt doar câteva tipuri de masaje care mulțumesc și destind toate categoriile de vârstă.

Unul dintre ele însă, vine cu câteva opțiuni menite să destindă și privirile. Masajul erotic, căci despre el este vorba, se bucură de o apreciere maximă din partea domnilor cărora le place să fie în centrul atenției. Servicii de masaj erotic de lux la un salon din Bucuresti poate fi momentul de weekend mult așteptat pentru cei doritori.

Salon Artemis, locul unde răsfățul este pus pe primul loc

În cadrul salonului de masaj erotic, cei interesați pot opta pentru un masaj topless sau nud, cu șampanie sau fără. Dacă această licoare este preferată de mulți, de ce să poată fi integrată și în masaj? La Salon Artemis este posibil. Există variantele de 60 sau de 90 de minute, pentru a se alege după plac intervalul de timp în care doritorii se pot delecta cu masajul.

Masajul cu ulei de argan, mai specific proprietățile acestuia, pot fi puse la dispoziție pentru cei interesați. Calmează, reduce aspectul de piele obosită și înlătură cicatricile. Cei care doresc extra timp cu frumoasele maseuze pot opta pentru dușul asistat de după masaj. Formele voluptoase cu siguranță vor fi pe placul domnilor, iar mâinile dibace ale acestora vor înlătura orice stres sau grijă acumulată în timpul săptămânii.

Cu partenera, pentru o experiență de neuitat

Pentru a condimenta relația de cuplu cei interesați pot opta pentru un masaj cu partenera. Aceasta se va delecta cu masajul fix sub privirile partenerul și va face din masaj o experiență de cuplu rar întâlnită. Masajele erotice sunt privite de multe ori ca un lucru tabu, cei ce nu cunosc bine domeniul pot spune chiar că maseuzele fac muncă ilegală. Sunt spuse vrute și nevrute, dar pentru cei ce cunosc domeniul acestea nu sunt luate în seamă.

Salon Artemis Masaj are maseuze care stăpânesc bine tehnicile și care au făcut cursuri pentru a ajunge la stilul de masaj actual. Masajul cu două sau chiar trei maseuze poate fi luat în calcul de cei interesați care vor să profite la maxim de această experiență. Răsfățul poate veni în multe forme, iar masajul erotic poate fi un mod ideal de a încheia săptămâna.

Masajul în camera de hotel, într-o atmosferă discretă poate fi luat în considerare de către cei mai timizi, dar dornici totodată de un masaj erotic. Maseuza se va deplasa cu toate cele la hotel. Se va plăti un cost suplimentar pentru această deplasare. 

În pagina oficială pot fi consultată lista cu servicii, cât și prețurile acestora. Galeria cu pozele de prezentare a maseuzelor este disponibilă pentru cei interesați pentru a se delecta și a-și alege chiar înainte de masaj preferata.

Contact:

0727 861 111

0732 855 488

contact@masajclub.ro

Comentarii