Next look with Stailer



“Hei, te-ai vopsit? Cat de bine iti sta! La ce salon ai fost si cat te-a costat? Te-ai programat cu Stailer? De mult vreau si eu sa ma vopsesc, dar nu gasesc un loc liber la stilista mea.”

Cam asa incep majoritatea conversatiilor dintre femei atunci cand una dintre ele s-a vopsit. Si de aici sirul converstiilor continua la cat de greu isi gasesc un loc liber cand vor ele, ca sunt nevoie sa plece mai devreme de la munca pentru a prinde un loc pe scaun. 

Doar ca acum in conversatiile despre frumusete a multor femei se vorbeste si despre o noua platforma care te ajuta sa te programezi mult mai rapid la orice salon vrei, fara a mai pleca de la munca, fara a da nici un telefon si fara a plati vreun cost.

Este vorba despre platforma online Stailer, care a revolutionat in ultimul an in Romania, pentru eficienta, rapiditatea si calitatea de care a dat dovada. Ai aici mai multe informatii despre ea.

New look with Stailer

Pentru a nu mai sta dupa programul si agenda stilistei, opteaza sa te programezi cu Stailer la alt salon de hair and beauty. Poate ca iti este destul de greu sa renunti la propria stilista la care mergi de ani de zile, crezand ca doar ea iti stie gusturile si stilul, insa afla ca pe platforma Stailer se afla o lista de saloane si stilisti dintre cei profesionisti si mai experimentati in acest domeniu.

Poti avea incredere deplina in serviciile pe care le ofera, deoarece au o vasta experienta in spate, sunt la curent cu tot ce este nou in aceasta industrie, inteleg nevoile fiecarui client in parte ori aceste lucruri le dovedesc si recenziile celor care s-au programat deja cu platforma Stailer. Astfel ca, poti sa optezi pentru un nou look cu Stailer, oricand vrei.

Flexibilitatea de a folosi aceasta platforma face ca multe persoane sa o utilizeze ori de cate ori au nevoie de o schimbare. Te poti programa la orice ora din zi sau din noapte, pentru ca totul are loc online, deci nu trebuie sa deranjezi pe nimeni la ore indecente.

Iti aduci aminte atunci cand trebuia sa mergi la un salon si efectiv nu mai puteai ajunge pentru ca a intervenit ceva si trebuia sa iti suni stilista sa te scuzi ca nu mai ajungi? Trebuia sa invoci motive mult mai clare pentru ca sa ai mai o portita deschisa si a doua oara la ea.

Cu Stailer nu mai este cazul sa suni pe nimeni ca sa te scuzi. Este suficient sa accesezi platforma si sa anulezi sau sa amani programarea fara a mai da explicatii nimanui. Este atat de simplu.

In plus, nu te costa nimic daca utilizezi platforma, este gratuita si te poti programa ori de cate ori vrei.

Cu siguranta poti sa iti faci viata mai usoara cu Stailer in ceea ce priveste programarile la un salon. Poti renunta destul de usor la metoda clasica de a da telefoane in favoarea platformei pentru ca vei avea parte de si mai multe beneficii pe care le poti descoperi oricand pe site-ul stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro

Comentarii