Ai aflat de Stailer?

 

stailer

Când ți-ai făcut ultima dată o programare la salon? Aceasta a durat? Ai făcut un compromis în ceea ce privește timpul ales, adică data și/sau ora? Ar fi timpul să gândești mai mult în favoarea ta, iar Stailer te ajută în acest sens. Această platformă de programări pentru saloanele de hair and beauty este utilă oricui.

Spune tuturor despre Stailer, dar mai ales femeilor!

Atunci când ai de mers la un eveniment, ceea ce de obicei este programat în weekend și mai ales în a doua parte a zilei, începi să îți faci programările aferente la salon, pentru aranjat, coafat sau poate doar împrospătat look. Doar că este destul de greu să îți găsești acolo loc. Un compromis în acest sens te face să accepți vizita la coafor dimineața și să îți petreci toată ziua așa, fiind cu grijă să nu îți strici părul.

Această poveste poate fi diferită. Programeaza-te online la Barber Shop 93 din Iasi sau la orice alt salon din orașe precum București, Timișoara, Oradea sau Cluj-Napoca. Online este mai simplu, eficient, dar și gratuit. Asta datorită lui Stailer.

O astfel de platformă merită să fie anunțată cu surle și trâmbițe. Pentru că te scutește de chinul acela de a căuta un loc liber la salon. Fie că îți faci sau nu un cont aici, navigarea pe acest site este gratuită.

Avantaje pe care le obții prin Stailer

Modul de funcționare al unei astfel de platforme este unul simplist. Este o platformă intuitivă, nu ai avea de ce să te plângi că nu te-ai descurcat să setezi o programare. În orice caz, mai multe detalii vezi aici.

Atunci când faci orice alegere, de obicei ai în vedere avantajele nu-i așa? Ei bine, cu Stailer ai suficiente motive să treci pe online. Vorbim despre:

       Timp salvat.

Imaginează-ți că tot acel timp în care ai fi sunat în stânga și în dreapta la saloane îl poți folosi și  pentru altceva.

       Niciun cost.

Fie că îți faci un cont aici sau nu, nu ai nimic de plătit pentru că vei folosi Stailer. De altfel ai și ceva funcții în plus dacă alegi crearea unui cont aici.

       Acces facil la zeci de saloane partenere.

Prin Stailer găsești zeci de saloane din orașe diverse - așa cum am menționat în rândurile de mai sus. Să cauți salon după salon online, să verifici dacă au pagină online sau cel puțin un cont pe rețelele sociale îți ia atât de mult timp încât și dezamăgirea ta va fi una mare dacă serviciile prestate nu vor fi la înălțimea așteptărilor.

       Servicii corecte.

Sunt și unii prestatori de servicii de hair and beauty care nu lucrează în legalitate, nu stau bine la partea fiscală spre exemplu. Asta este concurență neloială însă pentru cei care își desfășoară activitatea ca la carte. Prin Stailer vei găsi pe cei care prestează servicii corecte.

Află despre tot ce presupune un cont pe stailer.ro sau pur și simplu alege să testezi, să încerci o programare astfel făcută. În mod cert vei dori să folosești Stailer de acum înainte.

Contact: support@stailer.ro


Comentarii