Aranjeaza-ti barba chiar azi cu ajutorul lui Stailer

 Uita de statul la cozi cu orele pentru un tuns si alte servicii pentru intretinerea barbii. Programeaza-te chiar astazi la salon cu ajutorul Stailer si beneficiezi de ce servicii iti doresti intr-un timp cat mai scurt.

 

Stailer este platforma inovativa care permite programarea la salon online in doar cativa pasi simpli. Daca esti din Cluj, Oradea,Timisoara sau Iasi esti unul dinte norocosii care pot beneficia de aceste servicii. Daca nu esti din aceste orase, mai ai doar putina rabdare pentru ca pana la sfarsitul anului sunt planuri de extindere.

 

Keep calm and be awesome

 

Nu dispera daca ai o sedinta importanta maine si parul tau a crescut cam mult si oricum il aranjezi parca nu sta bine. Pune mana pe telefon, acceseaza Stailer si rezerva un loc pe scaunul stilistului. Poti gasi un loc liber chiar astazi.

 

Platforma iti permite sa selectezi serviciile de care vrei sa beneficiezi in zilele si la orele in care esti tu liber si tot ce trebuie sa faci este sa mergi la salon si sa te rasfeti. Mergi increzator prin viata in fiecare zi cu tunsoarea pe care o preferi.

 

Programarile la salon nu au fost niciodata mai simple. Cu ajutorul platformei te programezi la orice serviciu iti doresti. Daca simti ca parul tau e lipsit de vitalitate si incepe sa cada, opteaza pentru serviciile de tratamente par barbati in Cluj unde produsele calitative alaturi de mainile dibace ale stilistului iti redau aspectul dorit si au grija de parul tau.


 

Podoaba capilara are un mare impact asupra starii tale de bine si orice aspect neplacut poate avea repercursiuni asupra atitudinii tale. Schimba acest lucru si ai grija de tine in fiecare zi. Din cateva click-uri ai rezolvat problema si grijile tale dispar.

 

Barba - mandria oricarui barbat

 

Unul dintre aspectele cu care se mandreste orice barbat este barba. Mai ales atunci cand ai norocul si barba ta este bogata si cu un aspect sanatos, ai grija de ea si iti doresti sa arate cat mai bine. Asa cum o femeie are grija de sprancenele ei, asa si barbatii sunt atenti la cum arata barba lor.

 

Renunta la aparatele de ras si la erorile de acasa in care regreti ca ai intervenit asupra ei. Apeleaza la serviciile de aranjare barba cluj prin intermediul Stailer. Ce nu ti-am spus inca este ca poti utiliza platforma si fara sa creezi un cont astfel incat daca ai o urgenta chiar acum, problema e ca si rezolvata. In 5 minute programarea ta este gata. Dupa o prima utilizare cu siguranta vei vrea sa faci un cont deoarece vine la pachet cu anumite avantaje. Poti vedea in lista toate serviciile de care ai beneficiat si saloanele la care ai fost, astfel incat pe viitor sa poti alege acelasi stilist daca te-a impresionat cu skill-urile sale. Contul creat iti permite setarea unui reminder care sa te anunte cand vrei tu de programare, pentru ca stim cu totii cate griji avem zilnic si ca nu suntem roboti sa le tinem minte pe toate.

 

Simplu, gratuit si rapid - Stailer. Opteaza acum pentru aceasta platforma si nu vei regreta. Zilele pline si munca obositoare trebuie oprita din cand in cand pentru a rezerva timp si pentru nevoile tale. Mergi la salon si fii un nou om de fiecare data, care merge pe strada increzator si cu capul sus.

 

 

Contact:

 

support@stailer.ro

Comentarii