Cum poti gasi la Salus Controls solutia ideala pentru incalzirea casei tale?


Ne vedem zilnic pusi in fata unor probleme cum sunt cele de genul: “Cum putem sa imbunatatim incalzirea casei noastre?” sau “Cum reusim sa gasim un echilibru intre pret si calitate in achizitia unui termostat?”. Avand la ora actuala numeroase optiuni de care ne putem ajuta in scopul de a ne incalzi casa ieftin si eficient, cel mai important este sa alegem varianta care ne-ar putea  multumi cel mai bine cerintele si standardele pe care ni le-am impus. Personal, nu am fost multumita pana in prezent de sistemele de incalzire clasice, care ramaneau setate la o anumita temperatura, iar atunci cand ajungeam acasa infrigurata, dorind sa ma incalzesc cat mai repede, nu reuseam decat poate dupa 30 minute.

Cei de la Salus Controls ne pun la dispozitie o gama larga de sisteme de incalzire inteligente, asa cum este, de exemplu, termostatul Salus iT500. Utilizand o tehnologie destul de noua in Romania, acestia au reusit sa adune numeroase calitati sub forma termostatelor comercializate. La o scurta perioada dupa ce am achizitionat termostatul iT500 de la salus controls, am realizat ca am reusit sa minimizez costurile, sau ca nu mai reprezinta un impediment atat de mare faptul ca sunt des plecata din tara, casa ramanand in continuare incalzita.

Daca va intrebati cum puteti beneficia de produsele oferite de Salus Controls, raspunsul este simplu: accesati site-ul lor www.saluscontrols.ro, de unde va puteti selecta exact produsul dorit, dar, totodata, puteti afla informatii tehnice despre acel produs. Utilizand unul dintre termostatele produse si comercializate de acestia, veti remarca inca din primele luni de folosire care sunt numeroasele puncte forte detinute de produse, precum:

-                      Design-ul placut, fiind usor de accesorizat in locuinta dumneavoastra. Dupa cum remarcati si pe site-ul www.saluscontrols.ro, termostatele sunt atat albe, cat si negre, de dimensiuni medii.

-                      Pret accesibil: desi tehnologia folosita de sistemele de incalzire oferite de Salus Controls este relativ noua in Romania, pretul este unul accesibil tuturor buzunarelor, nefiind nevoie sa va ganditi ca trebuie sa economisiti o lunga perioada de timp pentru a va permite un astfel de produs.

-                      Tehnologia noua de care se bucura aceste produse cuprinde in principal posibilitatea de a accesa termostatul de oriunde, in absolut orice moment, prin acces la internet. Astfel, va puteti selecta ce temperatura doriti pentru o anumita camera, sau pentru intreaga locuinta, sau aveti optiunea de a opri termostatul in functie de cat de des va doriti acest lucru.

-                      Un alt aspect important este optiunea de a accesa configurarile termostatului direct de pe telefon, prin intermediul aplicatiei specifice. Mie mi-a fost mult mai usor sa instalez aceasta aplicatie, intrucat nu intotdeauna dispuneam de un laptop sau de un calculator atunci cand voiam sa modific temperatura casei.

-                      Sa nu uitam si de faptul ca un asemenea termostat poate fi cu usurinta instalat sau configurat de catre orice persoana, fara sa necesite o anumita experienta sau sa studiati un ghid de instalare extrem de stufos. Puteti, intr-un mod foarte simplu, urma pasii prezentati in tutorialul pentru instalare, destinat utilizatorilor.

Intrunind toate aceste trasaturi, plus multe alte aspecte pozitive pe care le veti descoperi in timp, termostatele achizitionate de pe www.saluscontrols.ro va pot schimba viata din acest punct de vedere intr-un mod placut. Va recomand sa luati in calcul achizitia unui astfel de sistem de incalzire, pentru a va solutiona problemele vechi intalnite in utilizarea unui sistem clasic de incalzire.

Comentarii