Manichiura perfecta fara compromis

Femeile sunt cochete mereu. Se doresc aranjate si nu numai pentru ca vor fi admirate ci pentru bucuria lor in primul rand. Eticheta fiecarei persoane consta in modul in care arata, demonstrand astfel ca exista mereu atentie pentru propria persoana. Si totusi, ai nevoie de timp, trebuie sa investesti in tine. Cum le impaci pe amandoua? In varianta moderna doamnele se pot bucura de eficacitatea unei manichiuri perfecte cu ajutorul unghiilor false, cu geluri colorate, simple sau dupa bunul plac.

Gelurile sunt menite sa reconstruiasca in primul rand unghia in varianta sa naturala. Sunt o sumedenie de cazuri ale celor care au probleme si din varii motive au unghiile cu o forma mai putin placuta, cresc inestetic sau mai rau, cresc foarte greu si tind sa se rupa. Nu ai nici timp nici posibilitate ca la fiecare saptamana sa investesti in manichiura insa mai mult decat atat sa investesti in ingrijirea si sanatatea acestora. Gelurile sunt cele care refac unghiile si rezista pentru mult timp.

Marele avantaj este ca vor dura mult timp si vor face ca manichiura ta sa fie una perfecta mereu. Si totusi fara sa faci un compromis exista cateva cerinte pentru acele geluri colorate pe care le vei alege. In primul rand tehnica sa fie una corecta si de calitate. Insa cand materialul nu este unul bun degeaba esti de top. Gelurile trebuie sa adere foarte bine la suprafata unghiei naturale. Asta va face ca ele sa reziste. Si nu, nu trebuie sa insemne un strat mai gros pentru ca astfel se impun mai multe sanse pentru ca acestea sa crape la un moment dat.

Gelurile ce refac unghia nu trebuie sa incarce, avand astfel impresia ca iti atarna degetele. Asta te va pune in dificultate la orice miscare pe care o faci si nu iti permiti sa fii un tablou pentru ca manichiura nu iti permite sa faci ceva. In egala masura stim ca diversele activitati zilnice si poate banale iti pot rupe unghiile, iti poate afecta oja. Nu si in cazul gelurilor, desigur cand sunt de calitate, alese dintr-o lista de produse de top.

Mai mult decat atat, cazurile cele mai frecvente se refera la ruperea unghiilor si la rezistenta acestora la zgaraieturi. Nici in astfel de cazuri gelurile nu trebuie sa dezamageasca. Nu sunt pentru totdeauna intacte, mai cu seama pentru ca sunt extensii ale unghiei naturale pana la urma. Au si ele nevoie de ingrijire insa nu frecventa asta cum se intampla in cazul unghiilor naturale. Poti spala, poti folosi tot felul de produse fara ca gelurile sa fie afectate. Acestea este marele plus pe care femeile il disting la o manichiura de acest gen, o lipsa de grija frecventa insa in egala masura o manichiura de inviditat de fiecare data. Si pentru ca exista o paleta larga de culori vei putea opta pentru diverse modele de fiecare data insa in orice caz o manichiura care sa se potriveasca cu orice moment al zilei, cu orice tinuta pe care o adopti, cu orice stil.

Comentarii