O petrecere reusita, copii multumiti

Orice copil viseaza la personajele din poveste, isi vizualizeaza petrecerea numai cu astfel de prezente. O lume inocenta si care face deliciul pana si celor mari. Cum sa le refuzi o astfel de placere? Si mai cu seama cand exista atat de multe optiuni in materie de personaje ce pot deveni invitati la petrecere. Sau chiar mai mult decat atat.

Te-ai gandit sa apelezi la animatori pentru petreceri de copii. Inca de la bun inceput iti asiguri un plus pentru petrecere. Insa dincolo de extazul celor mici la vederea acestora vei sti cu siguranta ca nu vor exista momente moarte, de plictiseala. Pentru ca animatorii fac mai mult decat sa incante vizual. 

Sa incepem cu optiunile. In functie de tipul de petrecere vine si alegerea. Tinand cont de faptul ca in lumea celor mici aproape in fiecare zi este un moment prielnic pentru o petrecere, joaca este parte din rutina trebuie sa vii cu ceva nou. Si pana la urma diversitatea ii va tine in priza. Aceeasi diversitate de care ai nevoie o vei gasi si in listele de optiuni pentru animatori la petrecerile de copii. 
  1. Animatori personaje clasice. Sunt acele personaje din povestile pe care cu totii le stim. Poate fi Scufita Rosie, Cenusareasa si printul sau sau chiar si din lumea mai moderna Sportacus si Stefania, Batman sau chiar Michael Jackson. Desenele animate prind viata, de unde si extazul celor mici care isi vad visul cu copii. 
  2. Animatori tematici. De la petrecerea de Halloween si pana la Disney world exista din nou o varietate de optiuni. Sau asa cum petrecerile de sfarsit de sezon sunt populare poti alege sa inviti printesa Iarna sau iepurasul de Paste sa incante publicul. Cu atat mai indicat cu cat vor completa petrecerea si impreuna cu portofoliul de jocuri exista un si mai mare grad de implicare si interactiune cu publicul. 
  3. Animatori speciali. Pentru ca timpurile se schimba, pentru ca preferintele celor mici difera de clasicul situatitie asa cum o stiam idolul lor poate fi Hanna Montana si nu printesa din poveste. Insa pentru orice tip de animator ti-ai dori ai de unde sa alegi. Un spectacol cu Mickey Mouse sau cu pirati reprezinta alternativele la ceea ce de obicei aleg parintii. 
De mentionat ca totul se trateaza cu seriozitate chiar daca publicul este in mare parte compus din copii. Nu numai efectul costumului conteaza ci si implicarea din toate punctele de vedere, esteticul si artisticul care sa conclucreze intr-o armonie perfecta. Exact asa cum se doreste si petrecerea in sine. 

Pastrand inocenta celor care isi gasesc sclipirea din ochi cand isi vad personajele preferate performand in fata lor si cu un pachet complex de servicii animatorii pentru petreceri de copii petrecerea va fi una reusita fara doar si poate. Pentru ca pe langa prezenta celor adorati de copii exista un dans special, momente de pictura, distractie cu baloane si nu numai. Si daca se mai mizeaza si pe improvizatia de moment, inspirata de publicul delicios este imposibil sa crezi ca vei vea un regret alegand orice tip de animatori. 

Comentarii