Nedumerire – sa ma angajez sau nu la Lucky Studio?

Tot vad prin Iasi reclame peste tot: Lucky Studio angajeaza fete! Recunosc, la inceput credeam ca e vorba de un concurs de vreun fel, tot timpul sunt promovate, sau ca e vreun nou salon de cosmetica deschis prin Iasi. Nu am dat atentie, dar m-am intalnit cu o prietena si colega de la facultatea de farmacie care mi-a zis ca si-a gasit de munca si ca e foarte multumita.
“Cum faci fata, Oana?” o intreb. “Avem atata de invatat, atatea cursuri si seminarii in fiecare zi, cand mai ai timp sa mergi si la munca?”. Zambitoare si foarte senina mi-a raspuns ca la munca are program flexibil. Mai exact, dupa cum poate sa mearga, chiar si in tura de noapte, cum ii permite timpul.
Curiozitatea m-a indemnat sa o intreb unde a gasit asa ceva in Iasi, ca tare interesata as fi si eu! Raspunsul a venit prompt! Lucky Studio! Hmm... ok... despre ce vorbim? Nu despre concurs sau vreun salon de infrumusetare, ci de cel mai mare studio de videochat din Iasi, zona Moldovei si printre cele mai mari din tara. Sceptica dar si curioasa, i-am promis ca ii fac o vizita la munca intr-o zi in care nu aveam cursuri.
Si-am ajuns pe Pacurari, vad cladirea, intru si ma vad intampinata de la intrare doar de fete. Ma asteptam sa fie si vreun barbat pe acolo. Ei bine, nu. “Bine ai venit, draguta! Esti aici pentru interviu?”. Am raspuns ca am venit doar in vizita, daca nu deranjez, vroiam sa vad unde lucreaza colega mea de facultate. Urmatoarea replica m-a dat pe spate. “Esti frumoasa! Ai potential! Asteptam pe cineva la un interviu si ne gandeam ca tu esti!”. A venit intr-un final si Oana si m-a scapat de situatia oarecum stanjenitoare.
Totusi, ce-am vazut acolo! UAU! Inainte sa inceapa sa lucreze, fetele erau machiate si aranjate, aratau ca niste printese sau ca niste vedete de la Hollywood! Vreau si eu! Mi-a aratat Oana si camera in care lucreaza ea. Nu am mai vazut asa lux decat prin reviste! Super!
Am plecat de acolo cu dorinta de a incerca si acum ma macina gandurile. Am cautat si pe internet “Lucky Studio Pareri” sa vad ce mai zice lumea de treaba asta. Mai pe seara m-am intalnit cu Oana dupa ce a terminat programul, am iesit si noi ca fetele, la un suc. Aveam bani, a insistat sa plateasca ea. Si mi-a si aratat cat castigase in ziua aia. 650 lei! Atat am luat eu pe o luna intreaga cat am lucrat vanzatoare la un market sa-mi mai fac niste bani de buzunar.
Acum nu stiu ce sa fac... as vrea sa ma angajez, pe de o parte, pe de alta parte am o retinere. Ce va crede lumea despre mine? Videochatul nu e vazut cu ochi prea buni. Astept pareri din partea voastra!

Comentarii

Ada a spus…
Fata draga daca tu stii ce vrei de ce sa mai stai de ganduri? E ca si cum te intrebi daca ar trebui sa lucrezi sau nu
Adelaida a spus…
Da, asta chiar cu fetele la studio e super. Sunt numai fete da pe bune, numai fete. Nu vezi barbati pt ca asa e regula la ei!
Adina a spus…
Mi se pare normal sa intri la tura aranjata toata ca na asa mergi la munca si mai ales aici. Da nu faci tu pe cont propriu, cu banii tai
Risette a spus…
Asta cu nu e vazut cu ochi buni e sa stai la gura altora. Si babele din fata blocului starnesc barfe da asta nu inseamna ca eu nu mai ies din casa din cauza lor.
Salome a spus…
Gandeste-te un pic. Banii pe o luna ai tai, acum, sunt banii uneia pe zi! asta cred ca spune deja multe deci...ce mai astepti:D
Sury a spus…
Draga vanzatoare, ce cariera crezi ca faci din asta? Asa ca strange bani, mergi la videochat si iti deschizi tu magazin na
Thea a spus…
Dear, stai sa iti spune u ca am avut aceeasi dilema. Si iata-ma azi cu cont in banca si cu tot ce imi doresc. Crezi ca as mai da inapoi?
Rayna a spus…
E super frumos la ei. Au totul super aranjat si au camere separate. Eu am intrat si eu de curiozitate sa vad si am ramas fac si eu ca tine wow!
Mirela a spus…
Du-te si lasa jena ca banii din buzunar pe care o sa ii ai nu iti prind rau crede-ma. Tu nu ai planuri? Bani nu sunt nu faci leg directa?