În căutare de Piese Auto

Bună dragi cititori,

Astăzi o să vorbim despre maşini, piese auto şi alte chestii scoate din bărbaţi "animalul" autofil. Mai exact o să vă povestesc o întâmplare amuzantă ce s-a petrecut anul trecut.

Ne strânsesem aproximativ 35 de prieteni şi pornisem pe "Şoarecului" (o zonă din Bucovina, la poalele Munţilor Orientali, între Suceviţa şi Marginea), la un grătar ce avea să dureze toată ziua. Înainte de a porni, ne-am oprit la un hipermarket din zonă, unde am umplut cam 7 coşuri de cumpărături necesare pentru ieşirea la iarbă verde.

Am încărcat în maşini produsele şi am pornit spre locaţia aleasă de noi. Erau 14-15 maşini, care mergeau una după alta, de lăsau impresia că suntem un convoi de nuntaşi. Cu toţii avem prieteni vitezomani, aşadar, nici din grupul meu nu a lipsit câţiva care imediat un calcat pedala şi uşor, uşor au luat-o înainte. Într-o zonă fără semnal, cu drum forestier şi zeci de locuri de iarbă verde e greu să îi găseşti pe cei care au luat-o înainte fără a comunica unde sunt. Timpul trecea, şi pentru a nu întârzia, convoiul s-a oprit în speranţa că vitezomanii noştrii se vor întoarce. Aşa a şi fost, dar am ajuns cu o oarecare întârziere. În timp ce unii mergeau liniştiţi printre pietrele ascuţite, alţii făceau slalom pentru că maşina nu le permitea luxul de a conduce liniştiţi pe drumul forestier.

Printre noi se afla şi o fată, cu un SEAT cumpărat în urmă cu 5 zile, nou nouţ. Experienţă de sofat? Cam tot atâtea zile. Ea era singura care rămăsese în urmă şi nu înţelegeam de ce. Noi găsisem un loc perfect de iarbă verde, iar ea trăsese pe "dreapta", undeva pe iarbă. Am fugit la dânsa, câţiva dintre băieţi şi am constatat că plângea în hohote. Noi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. După un minut, s-a tras concluzia. O piatră i-a atins baia de ulei, şi a spart-o, maşina devenind complet nefuncţională. La 45 de km de civilizaţie, fără semnal telefonic e destul de greu să te descurci. Am încurajat-o că se va rezolva şi totul va fi bine, am continuat grătarul şi am încercat să uităm de incidentul nefericit (pentru ea cel mai mult). Înainte de a pleca, cineva din grupul nostru avea instrumentele necesare pentru a o tracta, lucru pe care l-a făcut. Ne-am îndreptat imediat spre cel mai apropiat service de piese auto din zonă. Era mult mai uşor dacă mergea netul şi puteam să rezervăm piese auto online, dar poate data viitoare de acum.

Şi uite aşa, ii se poate întâpla oricui, mai ales într-o zi în care vrei să te simţi bine. De aceea e bine să ai întodeauna un număr de telefon al unui magazin piese auto sau al unui service, pentru că maşina ta poate să intre în încurcătură.

Dacă tot vorbim de maşini şi piese auto vă recomand personal mai jos Lumea Auto, unde vei găsi tot ce îţi doreşti. (tu şi maşina ta). Recomand să achiziţionaţi piese auto noi.

Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.Produse Calivita

Majoritatea dintre dumneavoastra ati auzit cel putin odata de Calivita si produsele pe care aceasta le ofera. Aici vorbim doar de produse naturale, pe baza de plante.

Eu am descoperit recent, datorita magnificului Internet, care mi-a deschis poarta spre un magazin calivita. Produsele naturiste pe care le-am gasit acolo mi-au oferit sansa de a-mi schimba stilul de viata nesanatos, si m-au ajutat sa-mi curat organismul. Am renuntat si la fumat, obicei care imi distrugea corpul si imi stramtora portofelul.

Trebuie sa constientizezi ca nimic nu e mai de pret decat sanatatea si ca trebuie sa incepi sa-ti cureti ceea ce ai murdarit de-a lungul anilor. E usor.

Tot ce trebuie sa faci este sa cauti un magazin calivita!

Gheata carbonica

Nu stiu cati dintre dumneavoastra au auzit de gheata carbonica insa este din ce in ce mai des folosit la diverse evenimente pentru a aduce un plus de eleganta.

Gheata carbonica pentru nunta
Sursa foto: www.dioxid.ro

Gheata carbonica se adauga in bautura pentru a obtine un efect de fum greu, efervescenta si racire. Precum puteti vedea si in imaginea de mai sus, gheata carbonica are efectul scontat. Se foloseste la diverse evenimente cum ar fi: nunti, botezuri, petreceri private sau ... de ce nu, petreceri publice.

Totodata, gheata carbonica este recomandata pentru bauturi precum sampanie, cocktail-uri si bauturi tari. Consumate reci, taria alcoolului nu se simte la fel de tare iar esenta, gustul si aroma bauturii ies in evidenta.

Tu ce parere ai despre gheata carbonica?

Ajut-o pe Gabriela sa vada!

Puteti dona si apeland numarul de teledon (obtinut cu sprijinul Asociatiei P.A.V.E.L. si suportul Romtelecom) pentru campania:  “Ajutor copii“, in perioada 21 martie 2012 – 20 iunie 2012
0900 900 200 begin_of_the_skype_highlighting            0900 900 200      end_of_the_skype_highlighting     5 euro/apel    (numar apelabil doar din reteaua Romtelecom)Pentru cei care doresc sa distribuie pe peretele personal de pe Facebook următorul mesaj:
Sa-i dam o mana de ajutor Gabrielei!
Gabriela are nevoie de noi ca sa-si salveze VIATA!Vă mulțumim frumos!!