Am votat

Astazi am fost la vot. Pentru prima oara. De ce am votat ? Toti ar zice nu votez pentru ca oricum nu s-ar schimba nimic, dar daca toti ar gandi la fel cum mama masii am putea schimba ceva. Si ne mai miram de ce reprezentantii poporului nostru adorm pe scaune, fura si nu ajuta pe cei care ii aleg cu nimic. De ce ? Pentru ca acei care nu au votat conteaza in proportie de 68% conform unui studiu. Pentru ca multi nu voteaza din cauza acestei mentalitati. Daca toti ar merge la vot, ar fi o lupta stransa si se va vedea rezultatul schimbarii.
Destul cu vorbaraia despre politica, oricum nu ma pricep prea bine, imi expun doar punctul de vedere, ca orice roman respectabil. Am si eu dreptul asta, sa ma exprim liber. Am luat buletinul de acasa, m-am indreptat spre sectia de votare, in 5 minute am ajuns. Am dat cartea de identitate, am primit doua fise si stampila. Mi-a luat 1 minut sa votez. Macar stiu ca mi-am spus parerea. Fiecare e liber sa aleaga daca vrea sa voteze sau nu. Votul este un drept, nu o obligatie. Totusi eu incurajez votul pentru ca asa putem schimba ceva. Zic eu. Am votat si am venit acasa. In 10-15 minute, am votat, cu gandu' ca votul meu conteaza. Si chiar asa este. Vad ca fiecare canditat incearca sa stranga fiecare vot, sa nu piarda un om care sa nu-l voteze ... de ce ? Pentru ca pentru el conteaza un singur vot, dar noi credem ca nu este asa.

Eu am votat si nu conteaza cu cine. Dar tu ... ai votat ?

Hitler avea doar un testicol ?Aceasta stire, publicata acum 60 de ani, ar fi putut schimba lumea, astazi nu este decat un post de blog, da, Hitler a avut doar un testicol, celelalt fiind pierdut in timpul primului Razboi Mondial.


Un document descoperit recent confirma zvonul, Hitler a avut doar un testicol.

Pierderea unui testicol a avut loc in lupta de la Somme in anul 1916, Hitler fiind ranit la abdomen dupa lupte grele duse in transeele primului Razboi Mondial. Johan Jambo, veteranul de razboi care confirma acest fapt in anul 1960 pe cand se spovedea a spus unui preot acest lucru, preotul a pastrat niste notite iar notitele au fost descoperite recent.

Johan Jambor povesteste in detaliu felul in care Hitler a pierdut un testicol, pe langa tipete, Hitler i-a pus o intrebare lui Johan: “Mai pot avea copii doar cu un testicol?”.

Acest zvon nu a fost confirmat niciodata pe cand Hitler era in viata, Rusii, dupa examinarea corpului incendiat (30 aprilie 1945) au confirmat acest lucru in documente oficiale. via: The Sun

Prison Break de Gherla

Ovidiu Uscat si colegul sau Andrei ne face sa zambim. Un pic mai mult. Felicitarile mele Andrei, a iesit super. Dezbracatu' Reloaded al Romaniei. Mult mai original si tare. Hai sa urmarim impreuna ...
Prison Break de Gherla
»

Lasati un comentariu cu parerea dumneavoastra.
Sa-i privim pe alesii nostri cum se bat cu pumnii in piept si ce spectacol fac ei pe posturile de televiziune. Pe langa asta sa vedem cat de nesimtiti pot sa fie cei 2. Dupa un croseu verbal de-a lu' Marius Marinescu urmeaza niste cana cu apa din partea doamnei Anca Constantinescu. Binenteles Marinescu simtindu-se ofensat ii da un upercut cu cana cu apa. Totul se termina ca intr'o emisiune de cacat. Ca doar e de cacat, nu-i asa ? In sinea sa. Aveti grija cu cine votati ca dobitocii astia o sa ne conduca. Singurul lucru de care sunt sigur, este ca nu voi vota cu PSD. Bafta.

Smosh

Nu cred că sunteţi puţini care să nu fi auzit de cei 2 tineri de pe YouTube intutulaţi drept Smosh. Le-am văzut toate clipurile, dar ultimul lor clip, de acum o zi a spart orice bariera a comicului din punctul meu de vedere.
Deci baieţii aştia sunt tari de tot. M-au amuzat în ultimul hal, ză madăr fachărz!
Vă invit sa urmariti Educaţie Sexuală cu baieţii aştia.
Adevărata distracţie începe după secunda 53.
Vizionare plăcută.
Lasaţi un comentariu cu părerea dumneavoastră.
Mulţumesc.
Am reuşit să fac şi episodul 10 din show-ul de "câcat" pe care îl fac. Au trecut mai bine de 2 luni de când am făcut primul episod. Parcă a fost ieri. Deja al 10-lea episod, şi sunt câteva persoane care sunt într-un fel abonate la show, le place ce fac şi continui să fac fie că sunt alţii care nu-mi "înghit" perlele şi lucrurile pe care le spun. Chestia e că puţini înteleg că show-ul este un pamflet şi că nimic din ce spun nu are legatură cu viaţa mea personală, ci le fac pentru a aduce un zâmbet pe feţele oamenilor. Lăsând vorbăria la o parte vă invit să vizionaţi episodul 10.

Din episodul 10: "Ce mă calcă pe nervi ? PSD, McDonalds, Megastar şi altele ... bine, cam tare mă calcă toate astea."
Ce ma calca pe nervi ? Episodul 10
Vezi mai multe video Haioase »

28 de lucruri inainte sa mor

Fiindca Oigen e baiat care se gandeste la viitor, hotaraste sa faca o lista cu lucrurile pe care le va face inainte sa moara.
Asta daca va muri vreodata.


Vizionare placuta.

Emisiunea LaUscat - Glandele Putya

Iaca, a aparut un episodul din emisiunea LaUscat. Mai amuzanti ca niciodata cei doi protagonisti ai acestei emisiuni, demonstreaza sau cel putin incearca sa demonstreze existenta glandelor Putya.
Foarte tare. Recomand tuturor sa vada :)).Glandele Putya
Vezi mai multe video din Divertisment »

Emisiunea LaUscat

M-a amuzat foarte tare clipul acesta ...

Clipul se numeste: Esti varza !
Acuma pe bune, chiar esti varza ...
Vizionare placuta.

Cum ar scapa Hitler de criza mondiala ?

Aceasta este o parodie. Tratati-o ca atare.Cum ar scapa Hitler de criza mondiala ?
Vezi mai multe video Haioase »
Pe zi ce trece urăsc hi5 mai tare. Înainte era site-ul mai decent, mai frumos (cât de cât) dar acuma e penal. Da penal rău. Am primit un friend invite, şi zic să mă uit cine. Vorba aia, eu dau doar la care ii cunosc. Şi, no offence man , avea un profil care îmi întăreşte afirmaţiile. Întâi priviţi apoi comentaţi.

Click pentru a mări imaginea:

Na frate. Ajutaţi-mă să ajung la 1200 commenturi. No offence, dar hi5-ul nu te premiază, nu devii "cul" sau VIP, tot aia eşti şi nici măcar un borş calumea nu poţi sa faci cu ele.

Concluzia: Haifaiv cinci sucks
Na, ca in sfarsit am reusit si eu sa termin episodul 9 din banalul shou: Ce ma calca pe nervi?. Sper sa va placa, sa nu.Bine bine, stiu ca e marti si ca nu am postat episodul luni precum am promis, dar ce *** vrei sa ma calci si tu pe nervi cu chestia asta? Trebuie sa mai incalc si eu promisiuni. Vizionare placuta.

Dorel Oroş, salariu 10.000 de euro: "Nu este mult, mai ales că nu primesc nici măcar tichete de masă"
-----------------------------------------------------------------
Deci, dacă tatăl meu cu un salariu de 1000 ron, adică nici 300 de euro se plânge că nu primeşte bonuri de masă l-aş înţelege. Dar pe nenorocitul ăsta care are salariul pe 3 ani al tatălui meu într-o SINGURĂ LUNĂ săracul mai are curajul să se plangă de bonuri de masă. Cât de ipocrit poate sa fie.
Voi cum judecaţi ? Comentaţi ...

-----------------------------------------------------------------


În plină criză mondială, dar şi în scandal al majorării unor salarii ale bugetarilor, guvernul a eliminat limita maximă a salariilor directorilor din companiile de stat. Acestea au crescut cu până la de trei ori, fiind stabilite acum de Consiliile de Administraţie, ai căror membri sunt plătiţi cu 20 la sută din leafa directorului.

O ordonanţă de urgenţă adoptată de Guvern în luna august elimină obligativitatea ca salariile directorilor din companiile de stat să fie cel mult egale cu cel al unui secretar de stat, prevedere impusă în anul 2001. Potrivit actualei ordonanţe, salariile directorilor se stabilesc de către Consiliile de Administraţie ai căror membri primesc lunar indemnizaţii reprezentând 20 la sută din salariul directorului, deci au un interes direct să-i stabilească un salariu cât mai mare. Guvernul a motivat această modificare prin faptul că vrea să unifice modul de salarizare a managerilor companiilor private cu cel din companiile de stat. Cotidianul scrie despre noile salarii ale unor directori de companii publice şi a constatat că acestea au crescut cu un indice cuprins între 100 şi 200 la sută. La acestea se adaugă sporurile legale, salarii compensatorii în caz de concediere înainte de expirarea mandatului şi o primă de 12 salarii pe an dacă acesta îşi îndeplineşte criteriile de performanţă.

Astfel, liberalul Dorel Oroş, noul şef al Romsilva, are acum un salariu de 30.790 de lei. Acest salariu a fost stabilit de Consiliul de Administraţie al Regiei, întrunit imediat după numirea în funcţie a lui Oroş, în luna august. El consideră că nu este un salariu mare, mai ales că trebuie să plătească impozite şi nici nu are unele avantaje pe care le au alţi salariaţi. "Nu este mult, mai ales că nu primesc nici măcar tichete de masă", s-a plâns directorul general al RNP. Spre comparaţie, Oroş a câştigat anul trecut, cât a fost directorul Direcţiei Silvice Zalău, doar ceva mai mult decât primeşte acum într-o lună- potrivit declaraţiei sale de avere, în 2007, Oroş a câştigat din salariul de director 37.533 de lei.

În plus, Oroş va beneficia de o primă foarte importantă la finalul acestui an. Aceasta întrucât există o reglementare legală foarte avantajoasă potrivit căreia directorului i se poate acorda un premiu anual în valoare de cel mult 12 remuneraţii brute lunare, proporţional cu gradul global de depăşire a obiectivelor şi criteriilor de performanţă stabilite prin contractul de mandat. În acest fel, salariul anual al directorului general al Romsilva se dublează, ajungând la 720.000 de lei, adică 200.000 de euro, scrie Cotidianul.

La cei 720.000 de lei din bugetul statului se adaugă sumele care le revin membrilor Consiliului de Administraţie. Astfel, cei nouă care au decis salariul lui Oroş au dreptul lunar la 20% din suma cuvenită directorului general drept salariu. În acest fel, fiecare primeşte lunar 6.000 de lei.

Un alt exemplu este directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), Dan Mihai Toader, care şi-a renegociat cu membrii Consiliului de Administraţie cuantumul remuneraţiei lunare. Acum el are o leafă lunară de 20.000 de lei. În 2005, directorul general al CNPR avea un venit lunar net de 3.805 lei, iar în 2006, de 7.251 de lei. Exmplele continuă cu directorii din Ministerului Transportului, unde remuneraţia-tip este de 15.000 de lei, dar aceasta se poate dubla, în caz că se îndeplinesc indicatorii de performanţă stabiliţi. In cazul în care aceşti indicatori de eficacitate nu sunt atinşi. Salariul se diminuează , dar nu mai mult de 30%.

Ministerul în cauză a secretizat orice informaţii privitoare la contractele de mandat ale directorilor, refuzând să facă publice contractele, remuneraţiile directorilor şi criteriile de performanţă. Surse ale publiaţiei citate afirmă că la sumele din contracte se aplică sporul de vechime de 25% şi cel de conducere de 50%. Dacă se ia în calcul şi prima anuală de 12 salarii, rezultă că un director poate ajunge la 41.000 de lei pe lună, adică peste 10.000 de euro.

In acest context, avertizările unor specialişti români par desuete. Bogdan Baltazar, una dintre cele mai respectate voci din domeniul bancar, avertiza, în "Evenimentul Zilei", că o eventuală creştere a salariilor "ar fi o demenţă colectivă, în condiţiile în care toată lumea e prudentă, încearcă să colmateze găurile, să intre într-o anumită normalitate. Noi ne facem singuri rău".

Bună dragi cititori! Astăzi 9 octombrie 2008, acest blog va avea doi administratori, anume eu şi încă o fată. Noul blogger va avea numele de Kenny şi vă va surprinde cu tot felul de lucruri interesante. Sa o întampinaţi cu mult drag.
La toti ne este frica sa tinem un copil in brate. Dar din ce o sa vedeti, se pare ca nu trebuie sa ne fie (cred). Cu toti stim ca e bine sa se faca miscare si sa nu se ajunga la sedentarism, obezitate. In fine, parerea mea despre acest clip este ca asta e modul perfect de a arata ca nu as trebuie crescut un copil, si cu parere de rau anunt ca barbatii nu sunt in masura sa creasca un copil. Cel putin sa-l invete sa mearga.

Ca să vă mearga bine de dimineaţă

Un clip cu genul meu de comedie. Este o emisiune noua cu Ovidiu Uscat. Emisiunea "La Uscat" in fiecare sambata si duminica de la 19:00 la NCN.
Clipul se numeste Nervosu' ... asta ca sa stiti la ce sa va asteptati.