City Break 2012

Poate nu sunteţi familarizaţi cu termenul de City Break, el înseamnă pe româneşte o "escapadă într-un oraş". Iar când zic oraş, mă refer la unul ca Parisul, Barcelona, Instanbul sau Sofia.

Practic dacă vrei să-ţi petreci un weekend grozav (singur, cu prietena sau cu prietenii), alegi o ofertă city break 2012. Cauţi oferta care ţi se potriveşte cel mai bine şi care se pliază gusturilor tale, plăteşti un preţ (foarte rezonabil zic eu) care include taxele de aeroport, avionul, cazarea (2 nopţi) şi mic dejun.

Exact cum mergi la o fast-food şi îţi comanzi shaorma la pachet, aşa faci şi cu weekend-ul tău, îl comanzi la pachet. Fără stres, fără bătăi de cap. În doi paşi şi trei mişcări. Trebuie doar să alegi Genius.ro pentru a-ţi face o rezervare.

Bijuterii ieftine în acestă vară

Vine vara şi asta însemnă cât mai multe ieşiri cu prietenii pe terase, în cluburi sau la restaurante. Este vară şi asta înseamnă că trebuie să ne etalăm bijuteriile cu ceilalţi, nu-i aşa?

Trebuie să căutăm bijuterii ieftine pentru că în ziua de astăzi accesoriile contează ca aspect nu ca şi preţ. De ce să alegi o bijuterie scumpă, care o porţi doar la ieşiri când ai posibilitatea să ieşi în orice zi cu alt accesoriu şi care să arate excelent?

Eu să fac mai multe comenzi de bijuterii ieftine vara acesta, în principal pentru prietena mea. Astfel, îi arăt ei că sunt un iubit atent şi totodată fac asta la un preţ excelent. Personal vă recomand Jewels atunci când vine de bijuterii.

Votul meu e USL-ist

Buna tuturor,

Au mai ramas cateva zile pana ce se deschid sectiile de votare in toata tara. Pe mine, ma intereseaza soarta Radautiului, oras al carui cetatean sunt. Trebuie sa aleg un primar demn sa ocupe scaunul de primar. Eu il simpatizez pe viitorul primar Petru Carcalete, care a adus beneficii foarte mari radautenilor. A ajutat scolile si liceele din Radauti modernizandu-le si a cautat intotdeauna sa faca lucruri marete pentru orasul sau pe care il iubeste. Este un om cult, cu o vasta experienta, un om tehnic si care studiile urmate il recomanda de la sine. Vorbesc de Petru Carcalete pentru ca este un intelectual, iar noi avem nevoie de valori ca sa putem deveni la randul nostru o valoare.

Ma uitam zilele trecute peste CV-ul dumnealui si am ramas cu gura cascata. As vrea sa am macar 10% din experienta lui. Vreau sa aleg un primar care sa poata schimba Radautiul dar totodata sa fie capabil sa faca asta.  Nu vreau sa influentez votul nimanui, fiecare e liber sa aleaga ce doreste. Insa trebuie ca pe 10 iunie sa mergeti la vot cu totii, tineri si batrani. Este important sa alegeti un primar care sa va reprezinte. Este important sa va ganditi ca votul dvs. este valoros si trebuie acordat celui care merita.

Alegeti cu inima si cu mintea. Cetateni, ganditi!