FACEBOOK ÎN CIFRE: 250 de milioane de poze şi 2 miliarde de Like-uri pe zi.


Marketing Portal publică mai multe date statistice impresionante despre Facebook.

DATE GENERALE:

- are peste 800 de milioane de utilizatori;
- mai bine de 50% dintre ei intră zilnic pe Facebook;
- utilizatorii dau zilnic 2 miliarde de Like-uri şi comentarii;
- în fiecare zi se încarcă peste 250 de milioane de fotografii;
- Facebook este disponibil în 70 de limbi;
- de la lansare şi până acum, s-au strâns 2,34 miliarde de dolari din donaţii.

Romania. Locul 47 in lume in topul bogatilor

Astfel, România are 14.578 de locuitori cu averi cuprinse între 1-5 milioane de dolari, 1.173 de persoane cu averi de 5-10 milioane de dolari, 685 între 10-50 milioane de dolari, 55 între 50-100 milioane de dolari, 32 între 100-500 milioane de dolari. Cinci români au averi de peste 500 de milioane de dolari, dintre care 2 sunt miliardari, potrivit băncii elveţiene, scrie MEDIAFAX.


Blogul lui Serban Huidu suspendat

Serban Huidu

Regretele nu o sa dispara niciodata si nici mortii nu o sa invie. 


Astazi, S. Huidu si-a anuntat retragerea din viata publica. 
Mediatizarea lui Serban Huidu a trecut limitele, iar asta puteti vedea si voi cum pe fiecare canal TV, tabloid, radio  cate una, doua sau trei stiri despre ce se petrece acum in viata lui Huidu. Atat in viata privata cat si in cea publica. Iar internetul, este impazit de tot felul de asa-zise stiri, ipoteze ale accidentului si adevarate dezbateri in blogosfera romaneasca. Avand in vedere ca a ucis (din culpa) trei persoane, ar trebui lasat sa-si linga ranile si sa isi revina. Si asa urmeaza sa fie judecat pentru faptele lui. O asemenea mediatizare provoaca o demoralizare completa, iar agentiile media isi numara ratingul si banii obtinuti de pe urma acestui subiect.

Revista Capital Top 300 vs Forbes 500


In recesamantul de anul acesta, va sunt prezentati cei mai "cinstiti" si bogati romani!

Capital Top300 de anul acesta il pune pe locul 1 cu o avere de 1.7 miliarde euro pe un oarecare Frank Timis, individ cu cetatenie dubla (roman/australian). Pe locul 5 se afla Dinu Patriciu, personaj destul de cunoscut in lumea ultra-instarita din Romania, cu o avere estimata la 1.1 miliarde de euro.

Laptop HP Pavilion + Cadou


 • Super oferta       


 • Tip procesor: Intel® Pentium® Dual Core
 • Model procesor: P6200
 • Tehnologie procesor: 32 nm
 • Frecventa procesor: 2130 MHz
 • Diagonala: 15.6 inch
 • Capacitate memorie: 3 GB
 • Caracteristici speciale display:HP BrightView

 • la HP Pavilion


 • Rezolutie: 1366 x 768
 • Tip memorie: DDR3
 • Unitati citire/scriere: DVD RW
 • Capacitate Hard Disk: 320 GB
 • Greutate: 2.55 Kg
 • Sistem de operare: Free DOS
 • Viteza de rotatie: 5400 rpm

Investitia in aur, cea mai profitabila


Ca orice "business men" m-am documentat cu privire la modalitatile de investitii actuale. Desi ajunsesem la concluzia ca una dintre cea mai sigura investitie ar fi depozitul pe 7 luni, in lei cu o dobanda de 6.65% m-am razgandit cand am citit unele informatii despre investitiile in aur. 

Semi-offtopic: Investitiile in valuta nu sunt cele mai sigure metode de investii in momentul de fata mai ales cu fluctuatiile valutei din ultimile luni. S-ar putea chiar sa pierdeti prin asemenea investitii. Oricum, fiecare isi stie metoda cea mai profitabila, asa-i?

Mediatizarea lui Serban Huidu regizata


Sunt cateva zile bune de cand sunt bombardat din toate partile media, de situatia "Serban Huidu" si tragicul eveniment produs de cel in cauza.
Spunea C.T. Popescu la Realitatea ca mediatizarea duce spre extrem pentru un accident. Cu o zi inainte, undeva in tara fusese un accident soldat cu 7 morti si nu s-a auzit nicaieri de asta. Dar daca  in accident este implicata o vedeta, hop - topic hot pentru urmatoarele 14 zile, in agentiile media. Pana si eu, cu acest articol nesimnificativ si citit de o mana de oameni, duc la mediatizarea excesiva a subiectului. Insa, involuntar, pentru ca eu imi doresc sa-mi expun nemultumirea fata de ce se intampla in media.
Si sunt satul de mediatizarea asta excesiva, care oricum nu incalzeste pe nimeni din Romania cu ceva. Nu este o informatie esentiala pentru nici un creier romanesc cu circumvolutiunile necesare. Insa este o regie media, care este binenteles, in favoarea nefericitului conducator auto, responsabil de moartea a 3 oameni.

Aranjamente florale Bucuresti


Va prezint un site foarte interesant, mai exact o florarie online.

Aranjamente florale Bucuresti va sta la dispozitie indiferent de tipul evenimentului la care aveti nevoie de flori. Fie nunta, botez, cumatrie sau chiar aranjamente florale funerare, site-ul www.e-aranjamente.ro/  va poate oferi aceste servicii.

Imaginea din dreapta este un aranjament floral facut de aceasta firma din Bucuresti. Ce spuneti? Va place?

Pentru mine un aranjament floral inseamna o opera de arta. Este foarte placut cand oferi un buchet de flori persoanei iubite, insa ceva cu adevarat special poate fi atunci cand un buchet de flori se transforma intr-un aranjament floral ce cu siguranta va da pe spate persoana iubita.
Aranjamente florale Bucuresti are o gama larga de servicii din care puteti alege indiferent de tipul evenimentului din viata dvs. Va recomand cu incredere.

Pentru contact folositi numarul de telefon sau emailul de mai jos:

Tel: 07432 F L O R I / 0743 235 674E-mail: comenzi@e-aranjamente.ro

Serviciul "Fast Pay"Geniali. Sublim. Ironic. Stupid. Amuzant.

Uite aşa îmi pot înveseli ziua de luni dimineaţă. Răsfoind grădina Internetului, am dat peste un site fastpay.ro (fără link că nu e reclamă), care după nume deducem că ţine de plata rapidă. Ok, plata rapidă pentru ce? Pentru reîncărcare de cartele Prepay din trei reţele diferite.

Ce e hilar de-a dreptul?
Faptul că plata o faci instant, cu contul tău de Paypal. Pentru că aşa se numeşte şi site-ul: plata-rapid.
Am intrat la secţiunea întrebări, şi ce văd? Poftim

De plătit plăteşti instant, dar codul îl primeşti pe mail în cel mai scurt timp posibil. A doua întrebare defineşte cel mai scurt timp posibil: de la 1 minut la 2 săptămâni. Asta se întâmplă din cauza algoritmului vostru de inteligenţă artificială? Păi folosiţi-o pe cea naturală, cum se poate să spuneţi că poate dura până la 2 săptămâni. Pai vă las pe voi în pace, retrag banii de pe Paypal, îmi cumpăr cartela dorită şi mai rămân şi cu bani. Sau apelez la altcineva.

Fastpay dar fără get-your-order-fast? That's wrong!!!

Mulţumesc site-ului cu pricina pentru zâmbetele produse.