Campanie de advertoriale

Pe Articole Sponsorizate s-a adăugat o campanie nouă, în care eşti plătit pentru a scrie un advertorial. Nu îţi ia mai mult de 30-60 de minute redactarea unui articol, şi sunt 15 RON câştigaţi uşor.

Crearea unui cont durează 2 minute. Pe site mai găseşti şi o campanie de tip "banner" unde eşti plătit pentru a ţine bannerul pe blog la tine 30 de zile.

Te invit în reţeaua eAdvertising.

Advertorialele monetizează un blog

Mulţi bloggeri încă nu ştiu cum pot să monetizezi un blog fără Google Adsense care după părerea mea este un serviciu care se adresează blogurilor cu conţinut unic şi cu trafic mare (trafic fidel, nu de pe motoarele de căutare). O să vorbim despre Google Adsense în alt articol, acesta îl dedic advertorialelor.

BetheBoss

BetheBoss este un joc social, în care interacţionezi cu alţi jucători şi îţi îmbunătăţeşti aptitudinile tale de lider.
Din momentul înscrierii tale în joc, eşti un simplu cetăţean. Însă jocul îţi oferă diverse tipuri activităţi, una mai interesantă ca alta. Poţi oricând să candidezi la funcţia de preşedinte sau guvernator şi să devii un politician renumit care conduce ţara şi cetăţenii săi.Dacă crezi că politica nu este punctul tău forte, poţi oricând să-ţi înfiinţezi una dintre cele 12 tipuri de companii existente.

Optimizare pentru motoare de căutare

SEO, Optimizarea poziţionării la (motoare de) căutare, este un proces de perfecţionare (favorizare) a vizibilităţii paginilor web site sau web page în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization” (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online SEM şi care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie.

Capital de start gratuit - 50 de dolari


Înscrie-te în cea mai mare comunitatea de poker online. Este 100% gratuit. Învaţă să joci poker şi începe-ţi cariera în poker cu 50$ capital de start gratuit. 

Videochat Iasi

Înainte de toate, vreau să amintesc că prezentul articol este un advertorial. Mă adresez în principal fetelor care doresc un venit stabil şi să lucreze pentru videochat Iasi.