(VIDEO) Un trib din PNG descoperă "omul alb"

Pare a fi ireal, însă imagini video din 1976 în Papua Noua Guinee arată întâlnirea dintre un trib şi "omul alb".

Este de necrezut faptul că ei nu ştiau ce este ăla cuţit, cum se foloseşte sau faptul că focul poate fi aprins cu un chibrit fără a fi necesară frecarea continuă a două beţe.
Amuzant sau nu, depinde de cât de open-minded este fiecare, cei din tribul respectiv nu ştiau ce înseamnă când cineva îţi întinde mâna. Au ezitat minute bune până să-l atingă pe "omul alb" şi să-i strângă mâna.

Anno1777 - Primul joc social cu bani reali

Anno1777 este un joc românesc, creat de un român însă vândut recent englezilor pentru suma de 1.000.000 euro. Realizaţi şi dvs. că nu este un "joc" obişnuit de valorează atât de mult.

Anno1777 este un joc online ce simulează un sistem politic, economic şi militar asemănător cu cel din lumea reală.
1. Poţi să alegi să-ţi deschizi afaceri, cum ar fi bancă, firmă de vinuri sau să înfiinţezi o revistă şi să devii mogul.

În atenţia blogărilor

Scriam acum câteva săptămâni în acest despre cum puteţi valorifica potenţialul blogului.La scurt timp după, am demarat începerea unui proiect vechi, care este în strânsă legătură cu blogării.

Proiectul este în stadiul de desfăşurare, urmând ca în săptămâniile ce urmează să fie înfiinţată SRL-ul. Mă bătea gândul de mult să-mi încep o firmă, chiar nu demult scrisesem un articol despre taxele şi impozitele exorbitant de mari.