Marketing Afiliat pentru Blogări

Puteţi să vă tranformaţi hobby-ul de a scrie într-o modalitate de venit suplimentar. Nu sunt "băiatu'" care de spam-uri pe mail, nici cel care "câştigaţi un BMW X5" dacă faceţi aşa. Vorbesc despre posibilităţiile pe care vi le oferă internetul şi cum poţi, ce necunoscător, să practici marketing-ul afiliat.

Blogul are nevoie de sustenabilitate financiară. Bucuria de a scrie va fi maximată de profitul adus de pe marketing-ului afiliat.

Mă înţelege vre-o femeie?


Cine să mă înţeleagă?
Aşa suntem făcuţi : femei misterioase, bărbaţii neînţeleşi [ori invers] ….. atribute sunt zeci, [...] ori de partea femeilor ori de partea barbatilor .

Unii bărbaţi sunt misogini (printre care şi eu) şi într-o mică sau mare masură toţi bărbaţii au o doza de misoginism.
Este foarte posibil ca aceasta să fie doar o reacţie de apărare a bărbaţilor în faţa femeilor...

Pentru amuzament şi drept o provocare la adresa bărbaţilor care nu fac diferenţa dintre feminitate şi feminism, aduc nişte citate ale celebrilor misogini :

- “Femeia e

Ilegal sau Legal?


Mă uit în jur şi îmi creşte stresul.Văd oameni şi "omuleţi" care încearcă să răzbată în jungla feroce pe care eu o numesc societate. Dacă ai ghinionul să te afli în societatea românească eşti unul dintre animalele din junglă.

Fiecare dintre noi, elev, student, profesor, doctor, poliţist, încearcă să-şi mărească veniturile pentru un trai mai bun. Ne aflăm din păcate într-o societate care involuează. Corupţia, lipsa de interes, egoismul, lipsa de solidaritate face din noi, oameni ai cavernelor.